Mies piti vaimonsa tunteellisuutta heikkoutena – pahoittelee nyt avoimesti sosiaalisessa mediassa: "Kuinka olen voinut olla niin typerä?"

8:11

Sosiaalisessa mediassa on kerännyt paljon huomiota tuore julkaisu, jossa amerikkalaismies pyytää vaimoltaan anteeksi sitä, että käsitti tämän tunteellisuuden heikkoutena. Aiheesta kertoo Independent.

Mitä jos äitiyden pilvilinnat ja todellisuus eivät kohtaakaan? Rohkeat äidit kertovat, katso video yltä!

Omaa tunteellisuuttaan ei pitäisi koskaan pyytää anteeksi. Tämän tajusi viime viikolla eräs amerikkalaismies, jonka kaunis Facebook-julkaisu on kerännyt paljon huomiota maailmalla.

Sean ja Ashley Price asuvat Baltimoressa kahden pienen lapsensa kanssa. Aikaisemmin Sean on erheellisesti ajatellut, että hänen vaimonsa tunteellisuus on heikkous, mutta viime keskiviikkona julkaisemassaan Facebook-päivityksessä mies kertoo olleensa väärässä ja pyytää vaimoltaan anteeksi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen käskenyt häntä kasvamaan"

– Niin monesti olet kutsunut häntä heikoksi hänen voimakkaiden tunnereaktioidensa takia. Olen käskenyt häntä kasvamaan, "olemaan nainen", "lopettamaan epävarmana olemisen", Sean kertoo käytöksestään vaimoaan kohtaan Facebookissa.

Sean kirjoittaa olleensa ankara vaimoaan kohtaan, koska hän ei nähnyt, että Ashleylla oli jo se voima, jota mies uskoi tämän tarvitsevan.

– Kahdesti näin, kun hän synnytti melkein 8 paunan [3,6 kilon] vauvat ilman epiduraalia ja vähäisellä avulla. Olen katsonut, kun hän tulee kotiin joka päivä 3-vuotiaan luo ilman minkäänlaista lepoa, 12 tunnin vuoron jälkeen ja on hereillä hänen [lapsen] kanssaan väsymyksestään huolimatta. Edes sen kaiken jälkeen hän harvoin valittaa, Sean kertoo.

"Kuinka olen voinut olla niin typerä?"

Oivalluksessa auttoi näky, joka miestä odotti olohuoneessa: Ashley oli nukahtanut sohvalle pienet pojat kainalossaan.

– Kuinka olen voinut olla niin typerä, että näen ”heikkoutta” kaikessa tässä? Tänään, kun kävelin olohuoneeseen ja näin tämän, tajusin, kuinka typerä olinkaan…

Seanin mukaan emme aina huomaa sitä, mikä on suoraan edessämme, vaan takerrumme omaan fantasiaamme.

– Emmekä tajua, että todellisuutemme on jo se fantasia, mies toteaa.

– Kiitän Jumalaa vaimostani, kaikista ylä- ja alamäistä ja jokapäiväisistä opetuksista ja siitä voimasta, joka hänellä on ja jonka olin liian sokea näkemään.

"Arvostan tunnustustasi"

Seanin julkaisua on jaettu tähän mennessä jo lähes 90 000 kertaa ja se on kerännyt yli satatuhatta reaktiota. Monet ovat kehuneet Seania tämän rehellisyydestä ja tunteiden ilmaisusta. Yksi kommentoijista oli myös vaimo Ashley.

– Olemme mahtava tiimi. Me eroamme luonnollisesti toisistamme monilla tavoilla, koska emme ole luonteeltamme "kyllä ihmisiä". Välillä onkin vaikeaa taipua tai avautua ja ottaa vastaan se, mitä toinen yrittää jakaa, Ashley kommentoi.

– Arvostan tunnustustasi ja aikaa, jonka käytit ilmaistaksesi ajatuksiasi meistä, joten kiitos.

Lähteet: Independent, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja