Mies luuli kuukautisten loppuvan, kun ”keho sammuu yöksi” – naiset irvailevat: "Olisin voinut vain nukkua koko viikon ja välttää sotkun"

1:41
Millaisia tunteita herättää vessojen vaihtuminen unisex-vessoiksi? Videolla miehet ja naiset kommentoivat muutosta!

Twitterissä toistasataatuhatta tykkäystä kerännyt twiitti osoittaa, että kaikilla miehillä kuukautistietämys ei todellakaan ole hallussa. Viraalihitistä kertoo Metro UK.

Kuukautiset ovat edelleen tabu, mikä saattaa olla selitys sille, etteivät kaikki miehet tiedä naisen kehon toiminnasta edes perusasioita.

Siinä missä eräs liki kolmikymppinen mies luuli kuukautisten kestävän kuukauden, hieman nuorempi herra näyttää uskovan, että vuorokauden aika vaikuttaa vuotoon merkitsevästi.

Yhdysvaltalainen Twitter-käyttäjä Farah jakoi pikaviestipalvelussa keskustelunsa 24-vuotiaan miespuolisen ystävänsä kanssa. Farah kertoi miehelle vuotaneensa koko yön. Asia sai herran ymmälleen.

– En tiennyt, että se on mahdollista yön aikana, mies kirjoittaa Farahin jakamassa keskustelussa.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Nyt oli puolestaan Farahin aika hämmentyä.

– Kuinka se voisi tapahtua vain päivisin? Luuletko, että kohtu odottaa heräämistä? nainen kyseli.

Miehen vastaus kysymyksiin on aiheuttanut huvitusta. Hän nimittäin kirjoitti seuraavaa:

– Koska keho sammuu unen aikana?

Keskustelu poiki huumoria ja tunnustuksia

Kuten kaikki naiset tietävät, kuukautisvuoto ei tosiaan lopu yön aikana.

Jos nainen kärsii runsaista kuukautisista, hän saattaa tarvita yöllä jopa vaippoja, kertoo Terveyskirjasto artikkelissaan. Jatkuvasti runsaista kuukautisvuodoista kärsii 10–15 prosenttia suomalaisista naisista, ja joka kolmas kärsii oireesta jossakin elämänsä vaiheessa.

Keskustelupalstoilla osa naisista kertoo käyttävänsä vaippojen lisäksi yön aikana kahta sidettä tai nukkuvansa pyyhkeen päällä.

Eli ei, kuukautiset eivät tosiaan lopu yön ajaksi.

Ei siis ihme, että Farahin twiitti on kerännyt runsaasti huomiota. Tähän mennessä keskustelu on saanut reilut 145 000 tykkäystä, 36 000 uudelleentwiittausta ja 1300 kommenttia – joista moni sarkastiseen sävyyn kirjoitettuja.

”Yritätkö siis kertoa minulle, että koko tämän ajan olisin voinut vain nukkua koko viikon ja välttää sotkun.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Kyllä. Se on totta. Kun nukumme, hengityksemme loppuu kokonaan ja sydämemme lyönnit pysähtyvät. Sen jälkeen sielumme siirtyy pilveen, jonne unemme on varastoitu. Kehosi tietää, kun on aika nousta ja soittaa sielusi takaisin. Ihmiskeho on ihmeellinen.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Twiittisarja on poikinut myös uusia tunnustuksia miesten harhaluuloista kuukautisiin liittyen.

”Siskoni ex-poikaystävä luuli, että vuodamme vain pissalla.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

 

”Eräs poika kysyi minulta, tulevatko kuukautiset tasan keskiyöllä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Miesten lisäksi myös naisilla voi olla opittavaa kuukautisista. Tiesitkö esimerkiksi, että kuukautisia ei lasketa alkavaksi ensimmäisestä tiputtelusta

Lähteet: Twitter, Metro UK, Osittaislähteet: Terveyskirjasto, Suomi24.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja