Mainos

Mies jakoi kauniin kirjoituksen sitoutumisesta: "Sano kyllä avioliitolle"

Erään aviomiehen mukaan avioliitto ei ole sitoutumista yhteen ihmiseen koko loppuelämän ajaksi. Se on ennemminkin tutkimusmatka rakkaasi eri puoliin. 

Sitoutuminen toiseen ihmiseen koko loppuelämän ajaksi voi tehdä avioliitosta valtavan, melko pelottavaltakin tuntuvan askeleen. Aviomies Dale Partridgen koskettava Facebook-päivitys paljastaa, miksi avioliittoa pelkäävien miesten tulisi muuttaa ajatusmaailmaansa ja sanoa kyllä avioliitolle.

"Et tule koskaan kyllästymään ainoaan naiseesi" 

Partridgen mukaa ajatus siitä, että mies on niin sanotusti jumissa yhden naisen kanssa koko loppuelämänsä ajan, ei yksinkertaisesti ole totta. Miehen antama esimerkki paljastaa, miksi tämä myytti ei pidä paikkansa. 

– Rakastuin 19-vuotiaaseen kalliokiipeilijään, menin naimisiin 20-vuotiaan eläinrakkaan ihmisen kanssa, perustin perheen 24-vuotiaan äidin kanssa, jonka jälkeen rakensin maatilan 25-vuotiaan kodin rakentajan kanssa, ja tänään olen naimisissa 27-vuotiaan viisaan naisen kanssa, mies kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Rakastamasi henkilö ei pysy samana, vaan muuttuu iän ja kokemusten myötä. Mies lupaa, että jos mielesi on terve, et koskaan tule kyllästymään ainoaan naiseesi.

– Tulet yllättymään, kuinka monta kaunista versiota hänestä saat avioliittovuosien aikana. Älä sano avioliitolle ei, sano kyllä ja jatka sen sanomista elämäsi loppuun asti, mies toteaa. 

Partridgen sydäntälämmittävä päivitys on innostanut myös muita ihmisiä jakamaan omia tarinoitaan rakkaudesta. Eräs päivitykseen kommentoinut kirjoittaa osuvasti, että toisen tekeminen onnelliseksi pelkällä läsnäololla on elämän kaikkein suurin arvo. 

***


Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.