Mainos

Mies halusi kunnioittaa edesmenneen veljensä muistoa, heidän yhteinen harrastuksensa oli pullojen kerääminen – käytti talonsa rakentamiseen 12 000 lasipulloa

1:42

Kolyvanin kylässä Venäjällä jokainen tunnistaa Gennady Savelyevin kotitalon.

Kun Savelyev menetti rakkaan veljensä vuosia sitten, hän halusi kunnioittaa tämän muistoa erityisellä tavalla. Savelyev päätti rakentaa veljesten haalimista lasipulloista piha-aidan.

– Omistan projektin veljeni muistolle. Joimme aikoinaan yhdessä ja pinosimme kaikki lasipullot, joita oli loppujen lopuksi jopa 600 kappaletta. Silloin ajattelimme, että joku päivä tekisimme pulloilla jotain hyödyllistä. Päätin tehdä sen omalla tavallani.

Rakentaminen riistäytyi käsistä

Kun Savelyev oli käyttänyt piha-aidan rakentamiseen veljesten keräämät lasipullot, oli aika viedä projekti uudelle tasolle. Savelyev halusi rakentaa pulloista vielä jotakin suurempaa. Sana kiiri naapurustossa ja paikalliset ryhtyivät auttamaan miestä pullojen keräämisessä.

– Jotkut toivat minulle yhden kassillisen lasipulloja, toiset useamman kassillisen.

Savelyevin rakennusinto johti lopulta siihen, että hän rakensi pulloista talon. Hän käytti seinien ja perustuksien rakentamiseen jopa 12 000 lasipulloa.

Piha-aita kuin Kremlin muuri

Savelyevin naapurit ovat vitsailleet, että piha-aidan muotoilu muistuttaa Moskovan Kremlin muuria. Mies vastaakin huvittuneena utelioille kyselijöille, miltä elämä piha-aidan takana maisuu.

–On erittäin hauskaa asua Kremlin muurien takana!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja