Miehet vinkkaavat, miten muokkaat suositusta seksiasennosta entistä paremman: "Hän saa orgasmin välittömästi joka kerta"

1:37
Miksi mies ei muista suudella seksin aikana?

Miehet paljastivat vinkkinsä siihen, kuinka eritoten naisten suosimasta lähetyssaarnaaja-asennosta voi muokata entistä kuumemman.

Lähetyssaarnaaja – asento, jossa mies on naisen päällä – on seksiasentona yksinkertainen ja erityisesti naisten suosiossa. Jopa pornotähti Asa Akira  on nimennyt lähetyssaarnaajan suosikikseen. Myös seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight on kehottanut turvautumaan tähän asentoklassikkoon.

Sitä vastoin esimerkiksi Cosmopolitan.com-sivuston miespuolinen toimittaja Frank Kobola on nähnyt vaivaa kootakseen yhteen kymmenen kohtaa, joiden vuoksi miehet hänen mukaansa itse asiassa vihaavat kyseistä asentoa.

Men's Health -sivusto kyseli kuitenkin miehiltä, miten asennosta saisi muokattua kaikille mieleisen. Miehet paljastivatkin parhaat vinkkinsä lähetyssaarnaajan piristämiseksi.

Penisrengas mukaan

John suosittelee väriseviä penisrenkaita. Miehen mukaan ne tekevät seksistä parempaa molemmille. Sen lisäksi, että John kokee penisrenkaan hyväksi peniksen tuntemuksia ajatellen, se auttaa miehen mukaan myös naisen tuntemusten voimistamiseen.

"Voin käyttää sitä myös stimuloimaan hänen klitoristaan seksin aikana samalla, kun itsekin saan väristyksiä", John kertoo.

Käytä tyynyä

Jake* suosittelee suosittua tyynykikkaa.

"Tyynyn laittaminen naisen takapuolen alle muuttaa koko tulokulmaa ja tekee asennosta kuumemman ja kiihkeämmän meille."

Kysy kumppaniltasi, mikä kulma on paras

James* huomauttaa, etteivät useimmat miehet mieti, mistä kulmasta naiseen kannattaa työntyä. Jamesin mukaan joka naisella on erityisesti kaksi tai kolme kulmaa, jotka toimivat paremmin kuin toiset.

"Käytä aikaa niiden löytämiseen ja anna niille huomiota", James kehottaa.

Jalat ympärille, pidä ranteista kiinni

Robert kehottaa antamaan naiselle kontrollia asettamalla naisen jalat miehen vartalon ympärille.

"Hän voi sitten päättää miten ja kuinka kovaa sinä liikut", Robert selittää.

Lisäksi tällä tavoin mies saa parempaa treeniä laittaessaan hieman vastaan, kun nainen yrittää vetää miestä sisäänsä. Jos naiselle sopii, Robert kehottaa myös ottamaan molemmat naisen kädet ja nostamaan ne tämän pään yläpuolelle toisella kädellään. Tämän jälkeen miehen toinen käsi on vielä vapaana vaeltelemaan.

Multitaskaa

Nick kehottaa näykkimään naista niskasta ja suutelemaan tätä silittelyn ja juttelun ohella.

"Tämä vaatii harjoittelua, mutta kun saat sen onnistumaan, se on kuin ilotulitusta." 

Työnnä toinen jalka ylös

"Kun olen tyttöystäväni päällä, pidän todella siitä, kun työnnän toisen hänen jaloistaan ylös hänen päätään ja sängyn päätyä kohti, ja menen sitten todella syvälle. Se tuntuu mahtavalta minusta, mutta myös hän rakastaa sitä ja saa orgasmin välittömästi joka kerta", vakuuttaa Grant*.

Muista klitoris

Eric kertoo hierovansa kumppaninsa klitorista lähetyssaarnaajan aikana. Mies kertoo rakastavansa kumppaninsa nautinnon ääniä ja jatkavansa hieromista orgasmiin asti. Tämän jälkeen Eric vaihtaa asentoa.

* Joidenkin miesten nimet on muutettu.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja