Aikuisviihdetähden suosikkiseksiasento voi yllättää: "Paras tapa hoitaa homma"

Seksiä työkseen harrastava Asa Akira kertoo, mitä seksiasentoa suosii vapaa-ajallaan – ja minkä vuoksi.

Aikuisviihdetähti ja Men's Health -sivuston kolumnisti Asa Akira vastaa kolumnissaan parisuhde- ja seksiaiheisiin kysymyksiin. Akira on muun muassa paljastanut mitä seksiasentoa arvelee liki kaikkien naisten vihaavan.

Mielenkiintoa herättää luonnollisesti myös se seikka, mitä seksiasentoa Akira suosii silloin, kun ei ole töissä. Tämä vastaus saattaa todellakin yllättää!

– Lähetyssaarnaaja. Odottakaahan – tiedän, että tämä kuulostaa uskomattoman ankealta ja tylsältä, mutta antakaa, kun perustelen, Akira kirjoittaa.

Kolme syytä asennon valintaan

Ensinnäkin nainen perustelee valintaansa sillä, että kaikista seksiasennoista juuri lähetyssaarnaaja on monipuolisin.

Mutta miksi mies ei välttämättä nauti lähetyssaarnaajasta? Lue: 10 asiaa, joita miehet vihaavat naisten suosimassa seksiasennossa: "Ei kenenkään lempiasento"

– Halusitpa puhua tuhmia kumppanin korvaan, tuijottaa syvälle hänen silmiinsä ja rakastella tai kokeilla rajua seksiä, lähetyssaarnaaja on paras tapa hoitaa homma, Akira toteaa.

Edellä mainitun lisäksi Akiralla on toinen erittäin järkeenkäypä syy.

– Me käytämme sitä vähiten pornossa. Asennon logistiikan vuoksi en pääse kokemaan lähetyssaarnaajaa juurikaan töissä. Se peittää liikaa naisen vartalosta, ja kameran on vaikea nähdä yhdyntää. Koska en saa sitä töissä, lähetyssaarnaaja on erittäin erityistä (minulle).

Myös seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight on kehottanut turvautumaan tähän asentoklassikkoon.

Jos tuttu ja turvallinen lähetyssaarnaaja kuitenkin kyllästyttää, kokeile  "nunnaa".

Artikkeli on uusinta huhtikuulta.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat