Seksikolumni: Kuka on vastuussa naisen nautinnosta yhdynnän aikana? Näin sain itse ylivoimaisesti parhaimman orgasmini

Miksi jättäisit kumppanisi huolehtimaan omasta orgasmistaan, jos voit häntä siinä auttaa?

Tutkimusten mukaan yhdyntäorgasmi on suurimmalle osalle naisista pelkkää fantasiaa. Tämän olen havainnut myös keskusteltuani asiasta ystäväpiirissäni. Aniharva ystävistäni on kertomansa mukaan koskaan saanut orgasmia yhdynnän aikana tai varsinkaan pystyy siihen säännöllisesti.

Kuulun myös itse tähän orgasmikyvyttömien porukkaan, enkä ole ikinä edes odottanut pääseväni hekuman huipulle yhdynnässä. Vähän niin kuin kieltäydyn syömästä tiettyjä ruokia, joita en koskaan ole edes maistanut, olen ilmoittanut sängyssä heti kättelyssä, että turha edes yrittää, en kuitenkaan saa.

Jokainen hoitakoon itselleen oman orgasmin -lause on tämän vuoksi herättänyt minussa suorastaan väkivaltaisia ajatuksia. Jos orgasmin saaminen yhdynnän aikana on tuntunut mahdottomalta, niin ei se myöskään omin käsin seksin aikana tunnu yhtään sen mahdollisemmalta – tai ainakaan erityisen hauskalta. Samalla vaivalla voisin sitten olla sängyssä yksinkin, jos homma joka tapauksessa menisi kerta toisensa perään henkilökohtaisiksi roplaushommiksi.

Olen myös todella huono kommunikoimaan sängyssä, mitä haluaisin, kenties eniten juuri siitä syystä, etten yksinkertaisesti tiedä. Lähes kaikki asennot tuntuvat hyviltä, mutta missä asennossa sitä sitten voisi käytännössä olla paras mahdollisuus orgasmiin? Tähän ikään mennessä hädin tuskin missään. Siispä sillä asennolla ei juuri ole ollut merkitystä eikä mitään kommunikoitavaa ole ollut. Seksi kun tuntuu itsessään hyvältä, oli asento mikä hyvänsä.

Toki imen itseeni paljon seksitietoutta ja painan mieleeni orgasmia helpottavia asentovinkkejä. Näistä on vain tuntunut vähän vaikealta haastella eteenpäin. Olen kuitenkin varmaan joskus elämässäni tehnyt jotain hyvää tai kärsinyt liikaa pahaa, sillä seksijumalat toivat yhtäkkiä luokseni miehen, joka ilmeisesti luki ajatuksiani, ja ehdotti ongelmani kuultuaan omatoimisesti asentoja, joita olin itse vasta ujosti miettinyt pääni sisällä.

Tätä esimerkkiä neuvoisin muitakin miehiä seuraamaan. Älkää kuunnelko, kun nainen sanoo, ettei kykene saamaan orgasmia yhdynnässä. Ette te kuuntele naisia muutenkaan, miksi sitten tässä asiassa?

Varmasti hän nimittäin kykenee siihen, hän on vain lakannut yrittämästä, kun ei ole löytänyt itselleen toimivaa asentoa tai asiaan tarpeeksi paneutunutta seksikumppania. Hän ei halua olla vaivaksi.

Haasta naista kokeilemaan erilaisia asentoja, mieluiten klitorista stimuloivia sellaisia, ja tarkkaile, missä asennossa hengitys on raskaimmillaan ja oma olemassaolosi käytännössä unohtunut. Vasta kokeilemallahan se oikeasti selviää, mikä asento toimii parhaiten. Eikä tästä pikkukokeilusta ehkä kannata edes mainita naiselle, koska jos joku asia estää orgasmin tehokkaasti, niin se on sen ajattelu. Keräät sitten kunnian itsellesi, kun haaste on suoritettu onnistuneesti.

"Elämäni ylivoimaisesti parhain ja pitkäkestoisin orgasmi"

Loppujen lopuksi omaan tajunnanräjäyttävään yhdyntäorgasmiini, joka vaatimattomasti oli myös elämäni ylivoimaisesti parhain ja pitkäkestoisin orgasmi ylipäätään, vaadittiin monta eri tekijää.

Ensinnäkin asento oli toimiva: minä päällä, mies alla hieman istuvassa asennossa. Toisekseen minua panetti jo valmiiksi aivan älyttömästi, joten olosuhteet olivat erittäin otolliset. Kolmanneksi, pienen nahistelun aiheuttama turha stressi laukesi sovun jälkeen sopivasti ja hyvin kirjaimellisesti. Ja viimeisin, mutta ehdottomasti tärkein tekijä oli se, että allani oli kärsivällinen mies, jonka kestävyys oli sitä luokkaa, että sain ottaa oman aikani.

Karu totuus yksinkertaisesti on, että yksin en olisi siihen pystynyt, joten jokainen hoitakoot oman orgasminsa? Seksi on minulle niin tärkeä asia elämässä, etten halua itselleni sellaista vastuuta, kiitos vain.

Lue myös:

    Uusimmat