Mies ihmetteli, miksi tyttöystävä masturboi salaa seksin jälkeen – asiantuntijan selitykselle täystyrmäys

Hämmentynyt mies ei ymmärrä tyttöystävän tarvetta tyydyttää itsensä vielä seksin jälkeen. Mies sai asiantuntijalta ongelmalleen selityksen, jolle ei herunut ymmärrystä sosiaalisessa mediassa. Yllä olevalla videolla erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen antaa puolestaan omat vinkkinsä tilanteeseen, jossa seksi ei suju.

Eräs mies törmäsi kinkkiseen ongelmaan tyttöystävänsä kanssa, ja kysyi neuvoa The Guardian -lehden  asiantuntijalta.

"Olen ollut parisuhteessa yhdeksän kuukauden ajan. Luulin seksin olevan hyvää molempien mielestä, mutta kun lopetamme, hän käskee minut suihkuun. Ihmettelin, miksi, ja nyt tiedän – hän masturboi. Hän on tehnyt sen lukuisia kertoja; luulen, että hän on kyltymätön. Mitä minun pitäisi tehdä?" mies kyselee seksuaalisiin häiriöihin erikoistuneelta psykoterapeutti Pamela Stephenson Connollylta.

– Älä tee mitään. Mene suihkuun, ja anna hänen jatkaa puuhiaan. Moinen käytös on hyvin yleistä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että hän salaa inhoaisi rakastelua kanssasi, asiantuntija vakuuttaa.

"Ehkä hän ei halua vaivata sinua..."

Connolly huomauttaa, että monet naiset haluavat toisen orgasmin, etenkin, jos olo yhdynnän aikana on ollut todella kiihottunut.

– Ehkä hän ei halua vaivata sinua tuon ylimääräisen nautinnon vuoksi, tai ehkä hän pelkää, että sinä saattaisit ajatella, että hän on liian vaativa, psykoterapeutti pohtii. 

Connolly huomauttaa myös, että masturbaation avulla hankittu orgasmi saattaa tuntua niin miehistä kuin naisista erilaiselta kuin yhdynnän aikana saatu. Lisäksi hän kehottaa ottamaan huomioon sen, että tyttöystävä yksinkertaisesti kykenee saamaan useita orgasmeja.

– Seksi kanssasi voi tuottaa tyydytystä lukemattomilla tavoilla, joita ei voi saada aikaan masturbaation aikana, silti hän sattuu haluamaan sen ylimääräisen (orgasmin). Sinä voit kutsua sitä "kyltymättömyydeksi"; minä kutsuisin häntä "seksuaalisesti eteväksi" ja sinua "onnekkaaksi" sen vuoksi, että hän on niin kiihottunut sinusta. 

– Jos haluat osallistua puuhiin vakiintuneen rakastelutapasi lisäksi, kysy häneltä tarkkaan, mitä hän haluaisi sinun tekevän hänelle sen jälkeen, kun olet saanut orgasmin. Valmistaudu tottelemaan ohjeita tarkkaan – tai kuuntelemaan käskyä häipyä suihkuun.

"Tyypillistä, että hän ajattelee mieluummin naisen olevan kyltymätön kuin..."

Asiantuntijan lepsu vastaus on saanut osakseen tylytystä, eivätkä kaikki ole suhtautuneet miehen ongelmaan yhtä hövelisti. Monen mielestä huomattavasti todennäköisempi vaihtoehto tyttöystävän toiminnalle on se, ettei tämä yksinkertaisesti saanut tarvitsemaansa seksin aikana.

Moni ihmetteleekin, miksi asiantuntija olettaa naisen himoitsevan lisää orgasmeja, vaikkei ensimmäisenkään saamisesta ole mitään mainintaa.

"Kysymys: Miksi tyttöystäväni masturboi seksin jälkeen?
Vastaus: Koska hän ei saa orgasmia sinun kanssasi, hänen täytyy saada sellainen ilman sinua. DAA", kiteytti Twitter-käyttäjä Genie Lauren.

– Täytyy myöntää, että ensimmäinen ajatukseni oli, että hän ennemmin tekee itselleen sitä, mitä seksi ei tehnyt, kuin että hän haluaisi lisää, kommentoi onalongsabbatical-nimimerkki Guardianin juttuun.

– Ohjeista puuttuvat faktat ja tilastot. Useimmat naiset eivät saa orgasmia yhdynnästä, Arvaukseni on, että miehen määritelmä siitä "kun lopetamme", on se, että hän ejakuloi, arvelee Simone-niminen nainen Guardianin Facebook-sivuilla ansaiten kommentilleen yli 1 400 tykkäystä.

– Hän lopettaa sen, minkä sinä aloitit, Angelica irvailee miehelle.

– Tyypillistä, että hän ajattelee mieluummin naisen olevan kyltymätön kuin myöntäisi, että hän itse saattaa olla huono sängyssä, tylyttää Lucélia-niminen nainen, jonka kommenttiin on reagoitu huikeat 3 800 kertaa.

– Ehkä hän sekoitti sanan kyltymätön tyytymättömän kanssa? pohtii David-niminen mies.

– Miksi vastaaja olettaa, että hän haluaa toisen orgasmin? Ei ole sanottu, että hän sai ensimmäistäkään. Lakatkaa yrittämästä säästää tämän ääliön tunteita. Tyttöystävä pelkää jo valmiiksi loukkaamasta häntä. Kumpikaan heistä ei tunne voivansa puhua toistensa kanssa. Tämä 'suojele miehen tunteita kaikin keinoin' johtaa kaikkeen tähän kamalaan seksiin, John-niminen mies huomauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat