Miehensä murhasta epäillyn vaimon koskettava muistokirjoitus: ”Niin yksinäistä ilman sinua”

Toimitusjohtajamiehensä murhasta epäilty opettajavaimo julkaisi koskettavan muistovärssyn miehensä kuolinilmoituksessa.

Maailmassa, täynnä ihmisiä, on niin yksinäistä ilman sinua, näin koskettavasti vaimo kirjoitti miehensä kuolinilmoitukseen, joka julkaistiin sanomalehdessä heinäkuussa.

Myös perheen kaksi lasta muistavat isäänsä kuolinilmoituksessa:

Emme luopua sinusta vielä halunneet ois, on isämme, esikuvamme luotamme pois.

Samassa lehdessä julkaistiin myös miehen pitkäaikaisen ystävän kirjoittama muistokirjoitus.

En tarkalleen muista, milloin tapasin Xx:n (nimi) ensimmäisen kerran, mutta sen tulen muistamaan lopun ikäni, kun kuulin hänen kuolemastaan. Ystävyyttämme kesti monta vuosikymmentä. Xx (nimi) oli suuri persoona sekä luotettava ja hyvä ystävä ja tiedän, että meitä ystäviä on paljon, mies muistelee kirjoituksessaan.

Epäilty virkavapaalla opettajan työstään 

51-vuotias mies joutui juhannuksena sairaalaan, jossa kuoli muutama päivä myöhemmin. Aluksi poliisi tutki juttua tavanomaisena kuolemansyyn selvittämisenä. Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa ilmeni kuitenkin jotain, mikä kiinnitti poliisin huomion ja käynnisti rikostutkinnan. 46-vuotias opettajavaimo vangittiin todennäköisin syin murhasta epäiltynä 22. tammikuuta.

Pariskunta asui Forssan seudulla, mutta nainen työskenteli lukion kieltenopettajana toisella paikkakunnalla. Lukion rehtori kertoo naisen työskennelleen koulussa yli 15 vuotta.

– Opettaja on jäänyt vuorotteluvapaalle 20. tammikuuta. Hän oli vuorotteluvapaalla myös koko edellisen lukuvuoden.

Muutoin rehtori ei opettajaan kohdistuvaan rikosepäilyä kommentoi.

Myös poliisi on ollut varsin niukkasanainen murhatutkinnan suhteen. Poliisi ei ole esimerkiksi kommentoinut sitä, onko epäilty kiistänyt murhan. Perjantaina nainen on ollut vangittuna kaksi viikkoa, jolloin hän voi vaatia, että vangitsemista käsitellään uudelleen käräjäoikeudessa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja