Michaela Söderholm selätti ujoutensa Miss Suomi -tittelin avulla: "Olin ennen todella kova jännittäjä"

Michaela Söderholm oli ennen hermostunut jännittäjä, joka on saanut rohkeutta ja varmuutta esiintymiseensä.

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm vietti kiireisen loppusyksyn kruunauksensa jälkeen. 25-vuotias Söderholm kertoi MTV:lle Rymy-Eetu-ravintolan 10-vuotissyntymäpäivillä odottavansa innolla uuden vuoden tulevia työkuvioita ja missin tehtäviä. 

Söderholmin mukaan kruunaus Miss Suomeksi oli hänelle unelmien täyttymys ja hän on saanut paljon uusia, korvaamattomia kokemuksia. Hän kertoo myös löytäneensä itsestään uusia puolia ja joutuneensa toisinaan todella paljon mukavuusalueensa ulkopuolelle. 

– Missinä oleminen on antanut minulle rohkeutta puhua jopa yleisön edessä. Olin ennen todella kova jännittäjä, erilaisissa tilanteissa hermostutti tosi paljon, takeltelin sanoissa, änkytin, naamani nyki ja kaikkea! Olen nyt saanut paljon varmuutta. 

Viime syksy oli Söderholmille niin kiireinen, että tänä vuonna hän haluaa antaa läheisilleen enemmän aikaa. Hektinen arki toi kuitenkin naiselle korvaamattomia kokemuksia, joista erityisimmän hän pääsi jakamaan vanhempiensa kanssa. 

– Ehdoton kirsikka kakun päällä viime vuodelta oli Miss Universum -kilpailut. Oli ihanaa saada vanhemmat sinne paikalle katsomaan, se oli aivan ihana hetki siellä. 

Missivuoden jälkeiset suunnitelmat ovat vielä auki, mutta Söderholm on kiinnostunut muun muassa markkinoinnista ja myynnistä. Hän uskoo, että elämä on onnellisten sattumien summa, eikä halua rajata asioita liikaa tässä vaiheessa elämäänsä. 

Söderholm ystävystyi muiden Miss Universum -kilpailijoiden kanssa niin hyvin, että naiset suunnittelevat jo jälleen näkemistä. Miss Mauritius Angie Callychurn sekä Miss Aruba Alina Mansur suunnittelevat ahkerasti jälleennäkemistä, eikä Söderholm pistäisi pahakseen aurinkoisilla, eksoottisilla saarilla vierailemista. 


Lue myös:

    Uusimmat