Matkustaja julkaisi huolestuttavan kuvan lennolta, lentoyhtiö pyysi poistamaan: "Miten tämä voi olla sallittua?"

Twitter-käyttäjä Matthew Harris nostatti pienimuotoisen kohun tiistaina julkaistessaan kuvan lentokoneen matkustamosta. 

Kuvassa näkyy, kuinka naismatkustaja istuu täyden lentokoneen penkissä, josta puuttuu kokonaan selkänoja. Ympärillä olevissa penkeissä nojat ovat paikallaan.

– EasyJet voittaa Ryanairin selkänojattomilla penkeillä. Tämä on lento 2021 Lutonista Geneveen.  Miten tämä voi olla sallittua? Harris twiittasi kuvan yhteydessä. Hän merkitsi julkaisuunsa kansainvälisen sekä EU-alueen lentoturvallisuusvirastot. 

Halpalentoyhtiö EasyJet kiirehti nopeasti reagoimaan Harrisin kuvaan. 

– Hei Matthew, kiitos, että tiedotit meille tästä. Ennen kuin ryhdymme tutkimaan asiaa, saisinko pyytää, että poistaisit kuvan ja lähetät viestillä lisätietoja, jotta voimme parhaiten hoitaa asian, yhtiö kommentoi. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Harris kieltäytyi poistamasta kuvaa ja sen sijaan ihmetteli, miten tilanteen annettiin kehittyä näin. 

– Nainen (kuvassa) siirrettiin varapaikalle vasta, kun kaikki olivat nousseet koneeseen. Vaikea sanoa, mitä olisi tapahtunut, jos lento olisi ollut täynnä. 

Lentoyhtiö julkaisi myöhemmin tiedotteen, jossa kerrottiin, että kyseessä oleva penkki odotti lennon aikana korjausta. Yhtiön mukaan kukaan ei joutunut lopulta istumaan rikkinäisellä penkillä. 

– Jos lento olisi ollut täynnä, näille ihmisille olisi tarjottu korvaavaa lentoa, sillä kenenkään ei olisi annettu matkustaa näissä penkeissä, yhtiö vakuutti. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mashable, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja