Mary, 21, joutui junassa häirinnän kohteeksi – teinipojat auttoivat nokkelalla tavalla: "Luottamukseni ihmiskuntaan palautui"

Brittinainen joutui häirinnän kohteeksi junassa matkustaessaan. Samassa vaunussa olleet kaksi teinipoikaa auttoivat hänet pois tukalasta tilanteessa hienovaraisella tavalla, kertoo muiden muassa brittimedia Mirror.

Kun Mary McLennan, 21, nousi junaan manchesterilaisella asemalla, hän sai pian huomata, ettei matkasta tulisi mukavin mahdollinen.

Vanhempi mies istui käytännössä tyhjässä junassa vastapäätä Marya ja alkoi puhua nuorelle naiselle. Mary kertoo Mirrorille, että ensi alkuun mies vaikutti mukavalta, mutta pian tämä alkoi kertoa, kuinka oli nähnyt Maryn kävelevän kaupungilla ja pitäneen häntä hyvännäköisenä.

Mary. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Siinä vaiheessa aloin ajatella, että hän oli seurannut minua.

Teinipojat laittoivat viestin

Tuntematon mies alkoi utelemaan Marylta henkilökohtaisuuksia. Kun miehelle selvisi, että häntä vastapäätä istui malli, hän kysyi, voisiko saada webcam-privaattiesityksen.

Mary päätti sivuuttaa miehen ja alkoi tuijottaa puhelintaan. Pian hän sai iPhoneensa airdop-ilmoituksen, jossa kysyttiin, oliko hän kunnossa.

Mary tajusi kuvasta, että ilmoitus oli tullut samassa vaunussa istuvilta teinipojilta, joiden kengät näkyivät viestissä. Hän käveli poikien luo ja leikki tuntevansa heidät. Pojat olivat heti leikissä mukana ja Mary istui heidän kanssaan, kunnes saapui omalle pysäkilleen.

Kiitostwiitistä somehitti

Turvallisesti kotiin päästyään Mary kiitti teinipoikia julkisesti Twitterissä jakamalla saamansa airdop-viestin.

– Luottamukseni ihmiskuntaan palautui, Mary kirjoitti twiittinsä yhteydessä.

Maryn twiitti on kerännyt viikossa lähes 265 000 tykkäystä ja yli 13 000 uudelleenjakoa. Julkaisua on kommentoinut myös toinen Marya auttaneista pojista, Thomas Marsden. Hän kertoo tarinaa epäileville, että Mary oli ainut nainen junavaunussa, minkä vuoksi pojat osasivat pistää viestiä "Maryn iPhoneen".

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kanssamatkustajat voivat puuttua ahdisteluun

Julkiset liikennevälineet ovat yksiä monista paikoista, joissa seksuaalista häirintää voi tapahtua. Kanssamatkustajat voivat puuttua epämiellyttävältä vaikuttavaan tilanteeseen. Kerroimme aiemmin newyorkilaisesta naisesta, joka pelasti toisen naisen seksuaaliselta ahdistelulta ja kuvasi tilanteen nettiin, josta kuitenkin poisti videon myöhemmin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat