Thomas ei kestänyt pakkeja ja jätti naiselle karmeita ääniviestejä – kyseenalainen somehuomio toi potkut ja nöyremmän asenteen: "En tarkoittanut asioita, joita sanoin"

Miehen kyvyttömyydellä kestää pakkeja oli seurauksia myös hänen työelämälleen.

Mitä teet, jos saat pakit Tinderissä? Hyväksyt asian ja jatkat elämääsi – vai haukut pakit antaneen osapuolen täysin lyttyyn? Jälkimmäiseen vaihtoehtoon turvautui australialaismies, jonka solvaukset eivät kuitenkaan jääneet vain hänen ja toisen osapuolen välisiksi asioiksi. Sanojaan puolusteleva mies antoi haastattelun News.com.au-sivustolle, ja selitteli toimintaansa.

Haukkui "läskiksi siaksi", kun nainen ei suostunut seksitreffeihin

Australian Sydneyssä asuva mies joutui someraivon kohteeksi, kun hänen järkyttävä käytöksensä tuli ilmi. Hänen lähettämänsä törkyviestit maksoivat hänelle loppujen lopuksi niin työn kuin maineenkin.

Kaikki sai alkunsa, kun Ebonie Anderson -niminen nainen jakoi sosiaalisessa mediassa Tom-nimiseltä mieheltä saamansa ääniviestit. Viesteissä mies kutsui vastaanottajaa "ällöttäväksi läskiksi siaksi", kun tämä oli kieltäytynyt tapaamasta miestä seksin merkeissä.

Ebonien julkaisusta on tykätty tuhansia kertoja ja lukuisat naiset ovat tuominneet miehen käytöksen järkyttäväksi. Pian Ebonien julkaisun jakoivat myös useat tunnetut feministit, kuten seksiasiantuntijaksi tituleerattu News.com.au-sivuston suorapuheinen kolumnisti  Nadia Bokody, ja siitä tuli viraali. Jo seuraavaan päivään mennessä mies oli tunnistettu 28-vuotiaaksi Thomas McGuirkiksi, ja tämän työnantaja, Dave Scott, järkyttyi alaisensa käytöksestä siinä määrin, että antoi miehelle potkut. Myös Tinder sulki miehen tilin, ja toinen nainen, Erin Hinds, tuli esiin oman kertomuksensa kanssa. Erin oli myös joutunut kestämään Thomasin järkyttävää käytöstä tavattuaan tämän Tinderissä elokuussa.

"Hän ansaitsi menettää työpaikkansa"

Ebonie kertoo, ettei koskaan uskonut, että hänen Instagram-julkaisustaan nousisi sellainen kohu. Nainen ylistää Thomasin työnantajaa nopeasta päätöksestä.

– Hän ansaitsi menettää työpaikkansa, hänen toimitusjohtajansa teki mahtavaa työtä toimiessaan ja antaessaan hänelle potkut välittömästi, Ebonie kehuu News.com.au-sivuston haastattelussa.

Ebonien mukaan Thomas oli itsepintainen yrittäessään saada seksitreffejä aikaiseksi nopealla aikataululla.

– Silloin aloin tuntea oloni epämukavaksi, hän kertaa ja sanoo antaneensa pakit mahdollisimman mukavalla tavalla.

Selaa ääniviesteihin ja Thomasin kuvaan kuvan nuolinäppäimestä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Thomas ei kuitenkaan kestänyt pakkeja, vaan alkoi solvata naista, jonka vain hetkeä aiemmin oli halunnut kiihkeästi tavata. Instagram-julkaisuunsa Ebonie liitti oman kuvansa lisäksi niin kuvan miehen Tinder-profiilista kuin tämän lähettämät ääniviestit, joissa mies toteaa muun muassa, että "olet oikeasti läski sika. Tiesitkö sitä? Kiitos. Tuhlasit aikaani."

Lisäksi mies jatkoi solvauksiaan näin: "Olet hiton ruma. Pe**eesi on okei, ja olisit ollut yksi pano. Olisit ollut vain yksi pano, koska olet ällöttävä läski sika." Mies kutsui Ebonieta myös h*oraksi.

"Pahinta tässä hyökkäyksessä on se, että..."

Myös Erin Hinds kertoo Thomasin lähettäneen törkeitä viestejä saatuaan naiselta pakit. Ebonie puolestaan kertoo, että hänen julkaisunsa jälkeen yli 20 naista on kertonut kokeneensa vastaavaa kohtelua Thomasilta. Nainen muistuttaa Instagram-julkaisussaan oikeudestaan muuttaa mielensä ja "antaa pakit" kokiessaan olonsa epämukavaksi.

– Pahinta tässä hyökkäyksessä on se, että tunsin tarvetta olla mukava torjuessani hänet kertoen, että hän on hyvännäköinen ja löytää jonkun toisen illaksi, ja pyysin anteeksi sitä, että tunsin oloni epämukavaksi. Se on iso ongelma, nainen kirjoittaa.

Thomas pyytää anteeksi: "Sopimatonta käytöstä"

Nyt Thomas itse haluaa pyytää anteeksi.

– En tarkoittanut asioita, joita sanoin, käyttäydyin impulsiivisesti, koska olin loukkaantunut ja ymmärrän sen nyt, mies selittää australialaissivuston haastattelussa.

– Se oli ehdottomasti sopimatonta käytöstä, ja olen todella pettynyt itseeni.

Thomas kertoo, että häneen kohdistunut someraivo on toiminut "herättäjänä", ja hän kertoo olevansa nolostunut.

– Käyttäydyin niin sopimattomasti, enkä edes tajunnut sitä, ennen kuin tämä tuli julki ja havahduin siihen, että 'mitä oikein teen?", Thomas muotoilee.

Mies kertoo kamppailevansa torjumiseksi tulemisen kanssa, mutta tiesi käyttäytyvänsä väärin.

– Olin vihainen ja poissa tolaltani. Ei sille ole tekosyytä, minut on kasvatettu hyvien arvojen mukaisesti, ja olen niin järkyttynyt siitä, että annoin egoni ottaa vallan minusta.

"Olen hyvä, kunnollinen ihminen"

Mies vakuuttaa, että ottaisi sanansa takaisin, jos voisi.

– En tarkoittanut niitä vahingollisia asioita, joita sanoin. Yritin sanoa asioita, joiden ajattelin loukkaavan heitä, se ei ollut sitä, mitä oikeasti uskon. Siinä ei ole järkeä, hän myöntää.

Nyt Thomas hakee ammattiapua ongelmiinsa. Hän kertoo olevansa kiitollinen lähipiiriltääns aamastaan tuesta.

– He tietävät, etten minä ole tällainen. Olen hyvä, kunnollinen ihminen. Tämä on valtava virhe, ja he sanoivat minulle, että minun täytyy oppia siitä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat