Lynda sai viestejä mieheltä, jonka oli tavannut vain ohimennen junassa: ”Ylireagoinko, kun minua karmii...?”

20-vuotias Lynda ei ollut innoissaan saatuaan viestejä ohimennen tapaamaltaan mieheltä.

Moni nainen joutuu kestämään ahdistelua pelkästään jo kadulla kulkiessaan. Esimerkiksi 20-vuotias Noa kiinnitti huomiota asiaan julkaisemalla selfieitä pahaa-aavistamattomien huutelijoiden kanssa.

Twitter-käyttäjä Lynda Lorraine, 20, kohtasi myös epätodellisen tilanteen tavattuaan ohimennen tuntemattoman miehen junassa. Lyndan puolelta kohtaamisessa ei ollut mitään mieleenpainuvaa: se oli lyhyt eikä yhteystietoja vaihdettu. Miehelle se oli kuitenkin tilaisuus selvittää Lyndan numero ja pyytää tätä ulos.

"Ylireagoinko, kun minua karmii...?

Järkyttynyt nainen jakoi kuvakaappaukset miehen kanssa käymästään keskustelusta Twitterissä.

"Puhuin nopeasti jollekulle junassa viime viikolla, emme vaihtaneet edes yhteystietoja tai mitään, ja tänään hän lähetti minulle viestiä. Ylireagoinko, kun minua karmii, koska mitä ihmettä?" Lynda kirjoitti kuvien yhteyteen. Twiitillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viesteistä käy ilmi, että Josh-niminen mies kertoi saaneensa Lyndan numeron joltain naisen ystävältä. Lynda ei tiedosta ilahtunut.

"Hei, ollakseni rehellinen, tämä on aika karmivaa, hah. Kuka kavereistani antoi numeroni? Odota, mennäänpä taaksepäin – kuinka löysit ystäviäni?" hämmentynyt Lynda kysyi.

"Miksi käyttäydyt noin?"

Josh kertoi etsineensä naisen Instagramista ja huomanneensa, että tämä seurasi ihmisiä, jotka Josh tunsi itsekin. "Niinpä kyselin sinusta", mies kertoi. 

Lynda tiedusteli aiheellisesti, eikö olisi ollut vähemmän karmivaa, jos Josh olisi suoraan seurannut Lyndaa itseään Instagramissa sen sijaan, että tämä kyseli naisen numeron perään muilta.

Josh perusteli toimintaansa sillä, että Instagramissa hän lähettelisi viestejä vain naisille, joiden kanssa haluaisi sänkyyn. Lyndaan hän halusi tutustua.

"Öö, en ole varma, mitä sanoa tuohon. Mutta kuka sinulle antoi numeroni?" Lynda tiedusteli edelleen. Josh lupasi kertoa torstaina, kun hän veisi naisen ulos. "Ei missään nimessä", nainen ilmoitti.

"Miksi käyttäydyt noin? Haluan vain tutustua sinuun", mies jatkoi vonkumistaan.

Lynda väänsi rautalangasta: "Koska en ole imarreltu tästä. Tämä on outoa ja päällekäyvää. Etkä sinä pysty missään nimessä päättämään puolestani, että lähtisin kanssasi ulos."

"Minulta kesti päiviä saada numerosi, ja käyttäydyt kuin olisin joku ahdistelija"

Josh yritti vielä kiristämisellä: hän ei kertoisi, kuka antoi Lyndan numeron, jos tämä ei lähtisi hänen kanssaan ulos. "Ota tai jätä", mies ilmoitti.

"Huomaan, ettei sinua ole koskaan kohdeltu kunnolla. Minulta kesti päiviä saada numerosi, ja käyttäydyt kuin olisin joku ahdistelija", mies ihmetteli tosissaan.

"Koska se, mitä teit, on aika häiritsevää. Mutta älä huoli siitä, ole kiltti ja poista kuitenkin numeroni", Lynda pyysi.

"Varmista, että verhosi ovat kiinni..."

Mies ei saanut ketään puolelleen edes sosiaalisessa mediassa. Twitterissä miehen käytös tuomittiin nimittäin täysin. Käytössä olivat erityisesti GIFit Netflixin suositun You-sarjan päähenkilöstä, Penn Badgleyn esittämästä Joesta. Sarjassa miehen yritykset voittaa ihastus omakseen saavat järkyttäviä ja rikollisia piirteitä.

"Varmista, että verhosi ovat kiinni, sisko! Ja pidä turvatoimet järjestyksessä. Minulla on tunne, ettei hän saanut numeroasi ystävältä..."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuo on You-sarjan koko lähtökohta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En yllättyisi, jos selviäisi, ettei se olisi kukaan ystävistäsi, vaan joku hämärä temppu. Onhan se mahdollista, mutta..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Teoriassa se on romanttisen komedian juoni. Tosielämässä, se on tapa, jolla pääset Discoveryn rikosohjelmiin."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat