Martina Aitolehti lähti ex-jääkiekkoilijan kanssa Leville – suloinen yhteiskuva julki: "Olette superpari"

5:53
Ex-pari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kilpailevat toisiaan vastaan Kokkisodassa

Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen ympärillä vellovat suhdehuhut. 

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, julkaisi viikko sitten Instagram-tilillään yhteiskuvan ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. 

Kaksikon ympärillä on vellonut jo tovin suhdehuhut, sillä molemmat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa samankaltaista sisältöä. 

Huhut on saaneet lisää pontta alleen, kun kaksikko suuntasi yhdessä Leville viikonlopuksi. Aitolehti ja Pikkarainen ovat nautiskelleet keväisestä tunturista ja hangista hiihtäen. 

Aitolehti julkaisi Instagramissa hiihtoretkestä yhteiskuvan. Kuvassa Pikkarainen pitää hellästi Aitolehteä kainalossa, joka katsoo miestä onnellisen näköisenä. 

– Terkkuja tunturista, Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteyteen sydänhymiön kera. 

Kuvapäivitys on kerännyt hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. 

– Mä en kestä teitä, somessa äimistellään. 

– Upean näköinen pari, fani ihastelee. 

– Olette superpari, kommenteissa lukee. 

37-vuotias Pikkarainen pelasi kiekkouransa aikana yli 300 ottelua SM-liigassa, mutta teki pitkän uran myös ulkomailla. Hän on pelannut niin Ruotsissa, Saksassa, Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssä.

"Kaunis asia"

Aitolehti erosi noin vuosi sitten pitkäaikaisesta avopuolisostaan Stefan Thermanista. Hän ei ole sen koommin juuri puhunut parisuhdeasioistaan julkisuudessa.

Itsenäisyyspäivän korvilla Aitolehti vihjasi MTV Uutisille, että hän olisi löytänyt eron jälkeen elämäänsä uuden kumppanin.

– Mahdollisesti. Sehän on kaunis asia, rakkaus on kaunis asia. Sanotaan näin, että mä olen tosi onnellinen tällä hetkellä, hän muotoili.

Tammikuussa hän myönsi Ilta-Sanomien haastattelussa viihtyneensä Ruotsissa asuvan miehen kanssa ja viettäneensä tämän kanssa uutta vuotta Dubain lämmössä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja