Martina Aitolehti avoimena – kertoo monivaiheisesta vuodestaan sekä vihjaa uudesta rakkaudestaan: "Mahdollisesti"

8:58
Rajun vuoden kokenut Martina Aitolehti avoimena uudesta onnestaan.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti kertoo vuoristorataisesta vuodestaan.

Koko kansan tunteman Martina Aitolehden vuosi on ollut täynnä yllättäviä käänteitä. Aitolehti erosi pitkäaikaisesta puolisostaan keväällä. Nyt kahden lapsen äiti kuvailee Itsenäisyyspäivän etkot-lähetyksessä elämänsä uusimpia käänteitä.

Aitolehti kertoi haastattelussa viettävänsä varsin rauhallista itsenäisyyspäivää ja suuntaavansa haastattelun jälkeen kotiinpäin. Muutenkin Aitolehti viettää yleensä kertomansa mukaan itsenäisyyspäivät rauhallisissa merkeissä. 

Vaikka Aitolehden vuosi on ollut melkoista vuoristorataa, kertoo nainen tällä hetkellä voivansa varsin hyvin. 

– Vaikka on ollut tapahtumarikas vuosi, niin nyt näin kun vuosi on tulossa loppuunsa voi sanoa, että on ollut oikeastaan hyvä vuosi, kaiken jälkeen. Niinhän se menee, että aina kun yhden oven sulkee niin toinen aukeaa. Sehän se juttu jotenkin onkin, että pitää vaan olla rohkea ja antaa sen yhden oven mennä kiinni ja uusien aukeutua. Uutta ei tule, jos ei luovu jostain vanhasta. 

Haastattelun aikana Aitolehti pääsi myös vastaamaan monia mietityttävään kysymykseen: onko hän tällä hetkellä rakastunut nainen, kuten hän on sosiaalisessa mediassaan vihjaillut?

– Mahdollisesti. Sehän on kaunis asia, rakkaus on kaunis asia. Sanotaan näin, että mä olen tosi onnellinen tällä hetkellä. 

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja