Löysikö Martina Aitolehti uuden rakkauden? Julkaisi hempeän otoksen ex-jääkiekkoilijan käsivarsilta

8:58
Näin rankan vuoden kokenut Martina Aitolehti kommentoi parisuhdetilannettaan MTV Uutisille itsenäisyyspäivänä

Martina Aitolehti vihjaa Instagramissa löytäneensä elämäänsä uuden rakkauden.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, julkaisi perjantai-iltana Instagram-tilillään mustavalkoisen otoksen, josta voisi arvella Aitolehden löytäneen elämäänsä uuden rakkauden.

Aitolehti halaa kuvassa miestä, joka on merkinnästä päätellen entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen. Kuvan saatesanoiksi Aitolehti on laittanut ainoastaan sydänemojin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä

37-vuotias Pikkarainen pelasi kiekkouransa aikana yli 300 ottelua SM-liigassa, mutta teki pitkän uran myös ulkomailla. Hän on pelannut niin Ruotsissa, Saksassa, Pohjois-Amerikassa kuin KHL:ssä.

Aitolehden ja Pikkaraisen romanssia on spekuloitu jo aiemmin, sillä molemmat ovat lähiaikoina julkaisseet Instagram-tiliensä Stories-osastoissa varsin samankaltaista sisältöä.

Myös Aitolehden julkaiseman kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti onnentoivotuksista ja sydänemojeista, joita lähettivät Aitolehdelle muun muassa missikaunotar ja ystävä Sara Sieppi, ex-mies Esko Eerikäinen sekä radiojuontaja Niko Nousiainen.

Aitolehti erosi noin vuosi sitten pitkäaikaisesta avopuolisostaan Stefan Thermanista. Hän ei ole sen koommin juuri puhunut parisuhdeasioistaan julkisuudessa.

Itsenäisyyspäivän korvilla Aitolehti vihjasi MTV Uutisille, että hän olisi löytänyt eron jälkeen elämäänsä uuden kumppanin.

– Mahdollisesti. Sehän on kaunis asia, rakkaus on kaunis asia. Sanotaan näin, että mä olen tosi onnellinen tällä hetkellä, hän muotoili.

Tammikuussa hän myönsi Ilta-Sanomien haastattelussa viihtyneensä Ruotsissa asuvan miehen kanssa ja viettäneensä tämän kanssa uutta vuotta Dubain lämmössä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja