Martina Aitolehti joutui pysähtymään rajun elämäntilanteen edessä – kertoo nyt kokemuksistaan: "Koko elämä on mennyt pienessä ajassa uusiksi"

8:58
Martina Aitolehti kertoo rankasta vuodestaan.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti avaa Instagram-julkaisun yhteydessä elämäntilannettaan.

Julkisuudessa useiden vuosien ajan ollut seurapiiritähti ja sosiaalisen median vaikuttaja Martina Aitolehti avaa Instagram-julkaisun yhteydessä ajatuksiaan.

Aitolehti on viimeisen vuoden aikana kokenut paljon. Hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan lähes vuosi sitten. Aitolehti on muuttanut tyttäriensä kanssa hiljattain jälleen uuteen kotiin.

– Minulla on elämässä̈ asiat ihan älyttömän hyvin. Ollaan lasten kanssa terveitä, meillä on kaunis uusi unelmien koti. Työtä riittää ja treeni kulkee paremmin kuin pitkään aikaan. Olen rakentanut toimivan alustan kaikelle, Aitolehti kirjoittaa.

Julkaisussaan hän kertoo kaiken muuttunen pienessä ajassa. Aitolehti on avannut myös elämäntilannettaan Iholla-sarjassa ja nyt ohjelmassa nähdyt tunteet ja ajatukset ovat nousseet jälleen pintaan.

– Ensimmäistä kertaa vuosiin olen pysähtynyt oikeasti olematta siinä selviytymismodessa.

– Olen istunut terapiassa, mietiskellyt, juonut viiniä, urheillut, itkenyt, nauranut, laulanut ja tanssinut. Olen kohdannut tunteet, ajatukset, traumat ja heikkoudet just sellaisena kuin ne ovat ja ollut valmis työstämään niitä.

Aitolehti kertoo prosessin olevan edelleen käynnissä, mutta nyt hän kuvailee löytäneensä jo valoa rankan rupeaman keskelle.

– Olen hoksannut että asioiden kohtaaminen ja kriisit on isoja kiitollisuuden kohtia, hetkiä elämässä milloin kasvetaan ja kovaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja