Martina Aitolehti ja Stefan-rakas erosivat: "Kiitos yhteisestä matkastamme"

11:11
Näin Martina Aitolehti kertoi perheensä arjesta koronakriisin keskellä huhtikuun alussa

Martina Aitolehti ilmoitti sosiaalisessa mediassa eronneensa kihlatustaan Stefan Thermanista. 

Mediapersoona ja hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti ilmoitti Instagram-tilillään maanantaina 13. huhtikuuta, että hän ja hänen kihlattunsa Stefan Therman ovat eronneet. Aitolehti kertoi asiasta julkaisemalla liudan yhteiskuvia Thermanin kanssa kaksin sekä yhdessä perheen lasten kanssa sekä pitkän, tunteellisen tekstin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättä se.
Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan, Aitolehti kertoo päivityksessään.

Aitolehti kertoo suhteen Thermanin kanssa olleen hänelle erittäin opettavainen, mutta nyt tämä yhteinen matka on kuitenkin tullut päätökseensä. 

– Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua.

– Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi.

Aitolehti ja Therman saivat Isabella-tyttärensä vuonna 2012. Aitolehdellä on myös vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär Esko Eerikäisen kanssa. Aitolehti ja Therman menivät kihloihin kesällä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja