Manchester Unitedin havittelemaa tähteä verrataan jo Cristiano Ronaldoon – "Tuokaa hänet tänne!"

Borussia Dortmundin laitahyökkääjä Jadon Sancho on ollut viimeisten kuukausien aikana vahvasti yhdistettynä valioliigasiirtoon. Erityisesti Manchester Unitedin kerrotaan olevan sitkeästi hänen kintereillään, vaikka pelaajan siirtosummaksi ollaan huhuiltu yli 100 miljoonaa euroa.

Vasta 20-vuotias englantilaislupaus on takonut Saksan Bundesliigassa hurjat 17 maalia ja 17 maalisyöttöä tällä kaudella. Viime viikonloppuna Sancho häikäisi jälleen tekemällä hattutempun Paderbornin verkkoon päästyään ensimmäistä kertaa avaukseen keskeytyneen sarjakauden jatkuttua.

Manchester Unitedin entinen huippupuolustaja Wes Brown on verrannut nuorta ja lupaavaa Sanchoa jo maailman parhaaksi tituleerattuun Cristiano Ronaldoon.

Viisi Kultaista palloa uransa aikana voittanut Juventus-hyökkääjä edusti Unitedia vuosina 2003-2009. Brownin mielestä Sancho voisi tuoda Ole Gunnar Solskjärin joukkueeseen samanlaista taituruutta ja jännitystä kuin Portugalin supertähti aikoinaan.

– Me tarvitsemme juuri sellaisen pelaajan tähän seuraan, Brown toteaa MUTV:n haastattelussa.

– Olen varma, että jos hankkisimme hänet, hän toisi sen jännityksen takaisin. Se olisi hyvä asia koko joukkueelle.

– Meillä on ollut hänen kaltaisia pelaajiaan vuosien varrella, kuten Cristiano Ronaldo. He ovat kumpikin sen tyyppisiä pelaajia, jotka pudottavat kolme tai neljä puolustajaa pois pelistä ja tekevät ottelusta paljon helpomman muille pelaajille.

Manchester Unitedin toinen ex-pelaaja David May on myös kehottanut entistä seuraansa hankkimaan Sanchon tänä kesänä. May ja Brown pelasivat kumpikin Unitedille, kun Sir Alex Ferguson johdatti punapaidat sen kuuluisaan triplamestaruuteen kaudella 1998-99.

– Jadon on erittäin taitava nuorukainen. Sinä tiedät, että jos hankit hänet joukkueeseesi, hän voi taata sinulle huippujalkapalloa 10-12 vuoden ajan. Kaikki hänessä on kohdillaan, joten tuokaa hänet tänne!, May jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat