Mainos

Maajussi-Mauno ei peittele pettymystään treffeihin: "Se oli hirmu, hirmu kankea tilanne"

1:02

Maajussi-Mauno ja morsianehdokas Henna-Maria eivät vietä miehen unelmien treffejä. 

Maajussille morsian -ohjelma on edennyt farmiviikkojen loppua kohti, ja maajussien on aika viettää viimeistä kertaa treffipäivää kahden kesken yhden morsianehdokkaansa kanssa. 

Kolmantena ja viimeisenä treffipäivänä maajussi-Mauno vie treffeille Henna-Marian. Päivä on jo aluksi miehelle hienoinen pettymys, sillä kaksikon oli tarkoitus lähteä kuumailmapallolennolle. Tuulisen sään takia se ei kuitenkaan ikävä kyllä onnistu ja pari menee sen sijaan ratsastamaan. 

Maunon mukaan treffien alku ei ollut lupaava, sillä hän keskittyi koko ajan enemmän hevoseen kuin Henna-Mariaan. 

– Olin treffeillä sen hevosen kanssa enemmän, koska fiilistelin sitä. Sain paremman yhteyden siihen hevoseen. Se oli se, että haluaisin vielä enemmän ratsastaa sen hevosen kanssa, Mauno nauraa. 

– Se ei mennyt ihan putkeen, olisin halunnut fiilistellä niitä juttuja sen naisen kanssa. Ja se kuumailmapallo olisi ollut siihen oikea juttu. 

Henna-Marian mukaan tunnelman vaihtelut olivat selkeästi huomattavissa treffeillä.

Kaksikko päätyy lopulta yksityiselle kartanolounaalle. Pari hapuilee toisiaan kädestä kiinni ruokapöydän yli. Lopulta Mauno kehottaa Henna-Mariaa tulemaan hänen viereensä istumaan. Tämä ei kuitenkaan auta tilannetta lähtemään vieläkään lentoon, päinvastoin. 

– Se oli hirmu, hirmu kankea tilanne. Hän teki aloitetta minun suuntaani mutta peräännyin. Se oli reaktioni, minkä tämä tilanne oli aiheuttanut, Mauno kertoo kameroille. 

Mies jatkaa kertomalla, ettei itse osaa selittää miksi, miten ja millaisissa tilanteissa hän ihastuu naiseen. Hän kuitenkin osaa tunnistaa tunteen, eikä sitä tästä tilanteesta löydy. 

– Tässä tilanteessa olisin jotenkin halunnut, että se olisi tapahtunut, mutta ehkä fiilikseni on, ettei se tapahdu. Ja nyt ehkä tiedän sen, että se ei Henna-Marian suhteen tule tapahtumaankaan, Mauno summaa. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja