Maailmantähtien kummalliset kauneuskonstit – Kokeilisitko sinä näitä?

Maailmankuulut tähdet onnistuvat näyttämään hyvältä päivittäin. Keinot kauneuteen voivat kuitenkin olla mitä kummallisimpia. Kumpaa itse kokeilisit - käärmeenmyrkkyä vai mansikkaa?

Selfgrowth.com ja Huffingtonpost.com paljastavat, millä erikoisilla kotikonsteilla kuuluisat kaunottaret hoitavat ulkonäköään.

Hiukset vitamiineilla kuntoon

Näyttelijä Gwyneth Paltrow liputtaa tuoreen luomuruuan puolesta. Luomuruokavalio pitää näyttelijän ihon kirkkaana ja hehkeänä. Lisäksi hän juo paljon vettä ja suojaa ihonsa aurinkovoiteilla, jotta se pysyisi nuorempana ja kiinteämpää pidempään.

Gwynethin erikoisin kauneuskikka on syödä raskauden aikaisia vitamiineja vielä raskauden jälkeenkin, sillä hän uskoo näiden pitävän käsitellyt hiuksensa kauniina ja vahingoittumattomina.

Catherine Zeta-Jones luottaa mansikkaan

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones vannoo isoäidin kauneuskonstin nimeen: pitääkseen hymynsä täydellisenä Catherine harjaa hampaitaan mansikkasoseella. Mansikat sisältävät mm. antioksidantteja, mutta tärkein kauneusainesosa mansikoissa on omenahappo, joka toimii ruokasoodaan sekoitettuna hampaiden valkaisijana.

Kaunotar käyttää myös risiiniöljyä hiuksiinsa pitääkseen ne terveinä ja kiiltävinä - kuin muinaiset egyptiläiset aikoinaan.

Kynnet kauniiksi Julian keinoin

Näyttelijä Julia Roberts on tunnettu valloittavasta hymystään. Hänen suurin kauneussalaisuutensa kuitenkin piilee hänen kynsissään. Julia liottaa kynsiään oliiviöljyssä useita minuutteja kerran tai kaksi viikossa. Oliiviöljy kosteuttaa kynsiä heikentämättä niitä, ja pehmentää myös kynsinauhoja.

Piparminttua huuliin

Laulaja Mariah Carey on ollut upea koko uransa ajan. Arvostelijat ovat jopa sitä mieltä, että laulajatar näyttää nykyään paremmalta kuin uransa alkuvaiheilla. Yksi hänen kauneuskonsteistaan on sivellä piparminttu-uutetta huuliinsa aina ulos mennessään. Kirpeä piparminttu lisää verenkiertoa huulissa ja antaa näin sensuellin vaikutelman.

Käärmeenmyrkyllä kaunottareksi

Hollywood-tähdet Katie Holmes ja Debra Messing luottavat käärmeenmyrkkypohjaiseen lihaksia lamauttavaan Syn-ake-tuotteeseen. Tämä ihon ikääntymistä estävä tuote oletettavasti toimii kuten botox silottaen ryppyjä ja uurteita ja rentouttaen kasvolihaksia. Teho perustuu käärmeenmyrkyn vaikutukseen halvauttaa uhrinsa - tässä tuotteessa vain kohteena on ihmisiho.

Lähde: selfgrowth.com, huffingtonpost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja