Maailman kauheimmat kauneusleikkaukset – katso kuvat ja hämmästy!

MTV3.fin Viihdeuutiset kokosi yhteen varsinaisen hirvityspaketin: Hollywoodin naistähtien kammottavimmat kauneusleikkaukset. Nämä tunnetut naiset toimivat muille varoittavina esimerkkeinä.

Leikkauksiin yli 2,5 miljoonaa euroa

Yksi maailman kammottavimmista kauneusleikkauksien uhreista on Jocelyn Wildenstein, 67, jota kutsutaan kissanaiseksi.

Hän aloitti leikkaukset vasta yli 50-vuotiaana, mutta nainen on ehtinyt kuluttaa kauneusleikkauksiin vuosien varrella huhujen mukaan jo yli 2,5 miljoonaa euroa. Syy leikkauksiin on naisen ja hänen edellisen aviomiehensä rakkaus kissaeläimiä kohtaan, ja siksi Jocelynin kasvot on haluttu muokata muistuttamaan kissaeläintä.

Melanie pilasi kasvonsa

Melanie Griffithille, 50, alettiin tehtailla leikkauksia 1990-luvun lopulla, kun hän alkoi seurustella itseään huomattavasti nuoremman Antonio Banderasin kanssa. Hullun turpeat huulet on täytetty useaan kertaan, kasvojenkohotus- ja nenäleikkaus sekä poski-implantit ovat osa Melanielle tehdyistä operaatioista.

Nainen on kuitenkin nykyään niin epäluonnollisen näköinen, että rooleja ei ole leikkauksien jälkeen tippunut.

Olet kuin huumattu sammakko, Courtney!

Rokkari Courtney Loven, 44, teettämiin leikkauksiin kuuluu muun muassa uusi nenä, uudet rinnat sekä huuli-implantit.

Courtney kuitenkin pettyi ensimmäiseen nenäleikkaukseensa, sillä nenästä tuli kuulema liian pieni, joten hän teetätti itselleen uuden turpeamman klyyvarin.

Jojo-laihduttamisestaan tunnettu nainen on myös teettänyt lukuisia rasvaimuja.

Pystytkö edes puhumaan, Priscilla?

Elviksen ex-vaimo Priscilla Presley, 63, on säilyttänyt nuorekkaan olemuksensa ahkeralla lääkärissä käymisellä.

Poski-implantit, restylanella turvotetut huulet, otsan botoxit, kulmien kohotus sekä nenäleikkaus ovat tehneet Priscillasta kuin nuken näköisen ja niin kireän, että on ihme jos nainen pystyy puhumaan – hymyilemisestä nyt puhumattakaan.

Joan laskee leikkiä leikkauksistaan

KoomikkoJoan Rivers, 75, on onneksi itse ensimmäinen, joka pistää omaa kauneusleikkausmaniaansa halvalla, sillä niin kummallisen kuikelon näköinen nainen nykyään on. Botoxia on pistetty naamaan enemmän kuin laki sallii, mutta sen lisäksi tähti on myös teettänyt itselleen lukuisia rasvaimuja, uuden nenän, kulmien kohotuksen sekä suurentanut huulensa.

Joan nähtiin myös MTV3:n Muodon vuoksi -sarjassa esittelemässä leikkauksiaan.

Voih, mikä muotopuoli olet, Jackie!

Näyttelijä Sylvester StallonenJackie-äiti, 86, rakastaa julkisuutta ja osallistuikin pari vuotta sitten brittien julkkis- Big Brotheriin. Jackien epämuodostuneen oloiseen naamaan on tehty niin uudet huulet kuin turpeammat posketkin.

Kasvot on myös kohotettu, jota nyt ensi näkemältä on vaikeaa uskoa. Nainen on myös käynyt lukuisia kertoja rasvaimussa, jonka jäljet ovat myös hienosti hautautuneet.

Tutustu myös muihin kauheisiin kauneusleikkaustuloksiin:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja