Mainos

Luulitko, että sinun aamusi alkoi huonosti? Lue tämän äidin hulvaton kertomus kaoottisesta aamustaan

Elämä muistutti seitsemän lapsen äitiä erinomaisella tavalla siitä, että asiat voisivat olla vieläkin huonommin. 

Äiti Tara Woodsin seikkaperäinen kertomus hänen perheensä tapahtumantäyteisestä viikosta herättää naurun lisäksi myös sympatiaa. Vaikka oma aamu olisi ollut kuinka kammottava tahansa, tämän äidin kertomus vetää sille taatusti vertoja. 

Ensimmäiseksi äiti kertoo onnettomuudesta, jossa auto oli osunut heidän koiraansa ja johtanut siihen, että koiran takajalka oli jouduttu amputoimaan. Nyt heidän kodissaan asuu koira, jonka haavat vaativat päivittäistä puhdistamista ja sitomista. 

– On ollut emotionaalisesti ja fyysisesti hyvin haastava viikko, mutta sitten elämä tarjosi todella kammottavan aamun, joka antoi minulle viestin siitä, että asiat ovat palaamassa meidän epänormaalista normaaliin, Woods toteaa.

Juuri kun luulit, etteivät asiat voisi mennä huonommin...

Aamu alkoi äidin mukaan palaneen käryllä – kirjaimellisesti. Haistettuaan sulavan muovin hajua äiti tarkasti paniikissa kaikki mahdolliset paikat aina leivänpaahtimisesta kylpyhuoneisiin mahdollisen palon varalta. Kun haju voimistui voimistumistaan, mutta savua ei silti näkynyt missään, Woods ryntäsi herättämään puolisonsa.

– Herää! Täällä palaa jokin, mutta en löydä mikä ja missä se on, ja me kaikki tulemme kuolemaan, äiti huusi kuin palohälytin miehelleen, joka kuitenkin suhtautui vaimonsa huutoon rauhallisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Woods lähti juoksemaan hullun lailla ympäri taloa, kunnes yhtäkkiä hän huomasi valkoisen savun nousevan heidän pelihuoneestaan.

– Katsoin ylös ja näin sukan, Leon sukan kytemässä ja sulamassa katosta roikkuvan lampun päällä, äiti kertoo kammottavasta näystä.

Samaan aikaan kun äiti nousi tuolille ja yritti poimia palavaa sukkaa tyttärensä nukella, joka näyttää tällä hetkellä yhtä palaneelta kuin sukka, sukan yhdeksänvuotias omistaja totesi ainoastaan, että palava sukka voisi olla todella hyvä nimi bändille.

Pojan lause sai äidin raivoihinsa – se olisi voinut sytyttää koko talon tuleen! Tämän tosiasian lisäksi äidin suu oli nyt täynnä savua ja hänen vastapestyt hiukset haisivat roviolta. Äiti päätti kuitenkin rauhoittua, hengittää syvään ja ajatella asiaa positiiviselta kantilta, onneksi ei käynyt pahemmin. Rauhaa ei kuitenkaan ehtinyt kestää kuin viisi minuuttia, kun jälleen alkoi tapahtua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin juuri ottanut siemauksen kahvista, kun kuulin Norahin äänen sanovan: ”Äiti, Marigold on ulkona ja pitelee käsissään vauvaoravaa.

Tyttö pyysi äitiään ulos katsomaan suloista oravaa, ja valitettavasti lapsi puhui totta. 

– Marigold piteli käsissään 15 sentin pituista oravanpoikasta. Se ei ollut peloissaan ja salli huomionosoitukset, koska se oli kuollut kuin kivi, Wood kertoo.

Kahden vuoden ikäinen lapsi ei suostunut antamaan oravaa äidilleen, vaan uskoi poikasen vain nukkuvan ja päätti äidin kauhuksi pistää sen paidan sisäänsä lämmittelemään. Onneksi lapsi oli kuitenkin helposti lahjottavissa, ja äiti sai hänet luopumaan kuolleesta oravasta herkkujen avulla.

Äidillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin laittaa orava muovipussiin ja lähteä valmistamaan herkkuja, joita hän oli lapselleen luvannut. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki tämä tapahtui ennen seitsemää aamulla, Wood toteaa.

Mutta jos ajatellaan positiivisesti, tästä on suunta ainoastaan ylöspäin. 

Lähde: GoodtoKnow

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.