Luuletko että kesäkunto jäi haaveeksi? 5 vinkkiä, joiden avulla vatsasi litistyy nopeasti!

Kesä on jo täällä, ja pelkkä vilkaisu alaspäin saa sinut ahdistumaan ja kiroilemaan. Luulet ehkä, että et mahda enää mitään kesäkunnollesi.

Usko tai älä, voit saada vatsasi litistymään rantakuntoon parissa viikossa. Lue vinkkimme supernopeaan kesäkuntoon!

1. Juo pelkkää vettä

Karsi päivästäsi kaikki muu juominen pois. Kuplivissa terassijuomissa, limuissa, mehuissa, smoothieissa ja erikoiskahveissa on runsaasti turvottavia piilokaloreita. Juo sen sijaan pelkkää vettä päivän mittaan. Huomaat tuloksen välittömästi. Jos vesi alkaa maistua puulta, kokeile lisätä juoman joukkoon sitruunanviipaleita tai mintunlehtiä.

2. Vältä hiilihydraatteja

Luovu valkoisesta leivästä, pastasta ja riisistä. Vehnätuotteet ovat pahin keskivartalon turvottaja. Syö sen sijaan kasviksia, kalaa ja hedelmiä. Pavut ja idut ovat hyvä proteiinin ja kuidun lähde.

3. Harrasta puoli tuntia liikuntaa joka päivä

Puoli tuntia reipasta liikuntaa päivittäin kuluttaa kaloreita nopeasti. Käy aamuisin tai iltaisin nopealla, parin kilometrin lenkillä, kokeile spinning-tuntia tai vaikka potkunyrkkeilyä. Parhaita painonpudotusliikuntoja ovat sellaiset lajit, jotka pistävät koko kehon liikkeelle. Unohda siis tässä kohtaa lihastreeni, ja keskity aerobiseen harjoitteluun.

Jotta liikunnasta ei tule samantien pakkopullaa, pidä tiukasti kiinni puolen tunnin tehokkaasta treenistä, jonka aikana sykkeesi ehtii kohota. Hengästyminen on merkki siitä, että työsi tuottaa tuloksia. Toisaalta puoli tuntia on sen verran lyhyt aika, ettet tarvitse palautumispäiviä treenien väliin.

4. Juo kuppi kahvia tuntia ennen treenejä

Tämä on poikkeus vesisääntöön: kupillinen kahvia tuntia ennen treenejä saa sinut liikkumaan täysillä koko puolen tunnin treenin ajan. Tavallisessa pannukahvissa ei myöskään ole kovin paljon kaloreita, joten kahvi ei pilaa dieettiäsi.

5. Nuku puoli tuntia pidempään joka yö

Lisää normaaliin unirytmiisi puoli tuntia enemmän unta, jos mahdollista. Ideaali olisi 7-8 tuntia unta per yö. Väsyneenä tekee enemmän mieli herkkuja, joten riittävä unensaanti on todella tärkeää painonpudotuksen kannalta. Pirteänä jaksat myös liikkua tehokkaammin.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat