Lupaus piti: Android 9 Pie -päivityksen jakelu alkoi Nokia 7 Plussalle

Nokia-puhelimia valmistava ja kehittävä HMD Global on aloittanut Android 9 Pie -päivitykset Nokia 7 Plussalle. HMD sai pidettyä lupauksensa ja päivitys saapui kuin saapuikin Nokia 7 Plussalle syyskuun aikana.

Android 9 Pie saapunee Nokia 7 Plus -puhelimille vaiheittain, joten kaikille laitteille se ei todennäköisesti ole heti saatavilla. Twitterissä HMD:n tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas on kertonut, että Nokia 7 Plussan päivityksen jakelu on alkamassa. Suurin osa Nokia-älypuhelimista kuuluu Googlen Android One -ohjelmaan, joka takaa nopeat päivitykset ja puhtaan Android-kokemuksen.

Sarvikas kertoi Twitterissä aiemmin, että kehitystyössä kohdattiin tiettyjä ongelmia, joiden takia päivitys myöhästyi alkuperäisestä aikataulusta. Nokia 7 Plussan lisäksi Android 9 Pie -päivitys on saapunut OnePlus 6:lle, Googlen Pixel-puhelimille ja Essential Phonelle.

Merkittävänä johtolankana Android Pie -päivityksessä on muun muassa tekoälyn hyödyntäminen. ”Android 9 hyödyntää koneoppimisen voimaa tehdäkseen puhelimestasi älykkäämmän, yksinkertaisemman ja paremmin sinulle räätälöidyn”, totesi Googlella Androidin kehityksestä vastaava Dave Burke julkaisusta kertoneessa blogimerkinnässä. Lisäksi päivitys uudistaa vakio-Androidin käyttöliittymää ja tuo monia pienempiä uudistuksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja