Lukioaikaiset rakastavaiset palasivat yhteen ja avioituivat 68 vuoden jälkeen

85-vuotias yhdysvaltalaispari löysi toisensa uudelleen vuosikymmenien jälkeen vanhuuden päivillä. Onnellisesta yhteenpaluusta kertoi Mount Desert Islander -verkkosivusto.

Frank Gray ja Ada Hatch alkoivat seurustella lukiossa vuonna 1946. Puolen vuoden yhdessäolon jälkeen heille tuli ero, jonka syystä parilla on erimielisyyksiä. Frankin mielestä Adan elämään tuli toinen poika – merimies –, Adan mielestä kyseessä oli vain väärinkäsitys. Asia jäi puhumatta läpi, koska Frank ei halunnut soittaa Adalle kotonaan käytössä olleella yhteisellä puhelinlinjalla, olihan naapuruston naisten suurinta huvia toisten keskusteluiden salakuuntelu.

Sekä Frank että Ada menivät tahoillaan naimisiin ja saivat lapsia. Silloin tällöin törmätessään he tervehtivät toisiaan ystävällisesti, mutta elivät kumpikin avioliitoissaan yli 60 vuotta. Frankin vaimo kuoli muutama vuosi sitten ja Adan mies syyskuussa 2014.

Frankilla oli aina säilynyt lämpimiä tunteita Adaa kohtaan, ja kuukausi tämän aviomiehen poismenon jälkeen hän soitti ja pyysi Adaa illalliselle ravintolaan.

– Tiesin, että minun olisi pitänyt odottaa ehkä vuosi tai jotain. Mutta pelkäsin, että jostain ilmestyisi vielä toinen merimies, Frank sanoi Mdislander.comille.

Frankin yhteydenotosta hämmentynyt Ada vastasi ensin kieltävästi, mutta treffeille päädyttiin silti. Pari alkoi tapailla, ja koska avoliitto ei tullut kysymykseenkään vanhojen arvojen mukaan kasvatetulle pariskunnalle, he menivät naimisiin. Helmikuussa 2015 valottuja vannoja todistamassa olivat lapset, lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset.

Lue myös:

    Uusimmat