Löydätkö kuvasta koiran? Minihauvat Maire ja Elli Haloo tähtäävät somehiteiksi

Maire ja Elli ovat rodultaan frenchpitzejä – siis ranskanbulldoggin ja mittelspitzin sekoituksia. Ne ovat nuoresta iästään huolimatta esiintyneet jo televisiossakin.

Ne ovat söpöjä. Pieniä, kymmenviikkoisia. Ne saavat aikuisenkin lässyttämään: voi sentään, katso nyt tuota, voi että!

Ne ovat koiranpennut Maire ja Elli Haloo.

– Minulla on kuusivuotias ranskanbulldoggi Pikku Myy, joka on kuvien koirien äiti. Hän leikki kesällä vähän puumanaista ja iski todella nuoren mittelspitz-uroksen. Ne pääsivät kerran olemaan yhdessä, ja Myy tuli tiineeksi. Selvisi, että mahassa on yhdeksän selkärankaa. Olimme vähän kauhuissamme, koirien omistaja Sari Elo kertoo.

32-vuotias Elo on parturikampaaja ja maskeeraaja, jolla on oma liike Turussa.

Pennut ovat jo julkkiksia

Pentue ei ollut suunniteltu, ja Elo pelkäsikin Myyn terveyden puolesta.

– Ranskanbulldoggit ovat valitettavasti yleisesti niin jalostettu rotu, että ne eivät yleensä synnytä itse, vaan ne keisarinleikataan. Olin aivan varma, että pennut eivät synny itse, vaan tarvitaan apua. Oli hienoa, että pennut syntyivät itse. Eläinlääkärini avusti minua koko synnytyksen ajan Messengerin kautta.

Yksi pennuista ei selvinnyt synnytyksestä. Kahdeksan pentua kuitenkin selviytyi, ja ne ovat jo maailmalla Mairea ja Elli Haloota lukuun ottamatta.

Pennut ovat jo omanlaisiaan julkkiksia: Myyn ja pentujen elämää on seurattu Fox-kanavan ShowHau-ohjelmassa.

– Vaikka pentue olikin vahinko, en ole ollut yhtään pahoillani. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Toivon, että pennut tuottavat todella paljon iloa ja hyvää mieltä tulevaisuudessakin.

Myy työskentelee kampaamossa

Elo vie usein yhden tai useamman koiran mukanaan töihin.

– Myy on ollut kanssani työpaikalla kuusi vuotta. Myyllä on siellä oma tarkoitus: minulla on stressivapaa alue -ajattelutapaa toteuttava liike. Olen hyvin kiinnostunut mielen hyvinvoinnista. Myyllä on liikkeessä oma tarkoituksensa: hän on hyvän mielen tuottaja ja tykkää istua sylissä ja saada rapsutuksia. Varmasti nämä pennutkin tulevat tulevaisuudessa olemaan liikkeessä, tänäänkin ne olivat mukana, Elo kertoo.

Myy on Elon mukana melkein joka paikassa, ja pennut seuraavat emonsa esimerkkiä. Hyvätapaiset pikkukoirat ovat ehtineet herättää ihastusta myös sosiaalisessa mediassa. Yhdessä Elon kuvassa Maire poseeraa pehmolelukasassa.

– Minulla on kolmivuotias tyttö, ja hän oli menossa hoitokaverin synttäreille. Kävimme ostamassa hänelle asun, koska kyseessä olivat naamiaiset. Otin koirat mukaan lelukauppareissulle. Kaupan omistaja on vanha ystäväni, joten uskalsin ottaa koirat mukaan.

Mairesta ja Elli Haloosta tulee luultavasti noin kymmenkiloisia ihastuttajia. Pienillä koirilla on varsinkin Instagram-kuvienjakopalvelussa oma, vakaa kannattajakuntansa. Aikooko Elo luotsata koiransa some-julkisuuteen?

– Kyllä varmaan voidaan kokeilla sitäkin!


Lue myös:

    Uusimmat