Lohduton 90-vuotias nainen pyysi naapuria ystäväkseen: "Olen niin yksinäinen ja peloissani"

Marleen Brooks sai lapun 90-vuotiaalta naapuriltaan. Naapurin nimeksi paljastui Wanda.

Kun kalifornialainen Marleen Brooks saapui kotiin, eteisessä odotti lappu. Sen oli värisevällä käsialalla kirjoittanut Brooksin 90-vuotias naapuri.  

– Lappu tekee sydämeni surulliseksi, mutta hyvä puoli asiassa on, että näyttää siltä, että saan uuden ystävän, Brooks kuvasi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Näin lapussa luki:

"Voisitko harkita, että olisit ystäväni. Olen 90-vuotias, elän yksin.

Kaikki ystäväni ovat kuolleet. Olen niin yksinäinen ja peloissani.

Ole kiltti, rukoilen jotakuta.”

Myös KTVU-kanavan toimittaja Frank Somerville jakoi kuvan Facebookissa. Myöhemmin kanava teki jutun siitä, miten uusi ystävyys voi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Naapurin nimeksi paljastui Wanda. Hän oli ottanut vastaan sekä Brooksin että tämän ystävän. Brooks vei mukanaan kuppikakkuja.

– Hän oli niin ihana rouva! Hän oli onnesta soikeana, kun tulin kylään, Brooks kommentoi.

– Toivon, ettet ajatellut, että olin tyhmä kirjoittaessani sinulle, mutta minun oli pakko tehdä jotakin. Olen asunut täällä 50 vuotta enkä tunne yhtään naapuriani, Wanda itse oli kertonut uudelle ystävälleen.

Wandan kolmesta pojasta kaksi asuu kaukana, ja yksi menehtyi syöpään vuonna 2016. Hän saa soittaa Brooksille koska tahansa, ja he aikovat jatkaa ajan viettämistä yhdessä.

– On niin monia, jotka ovat yksinäisiä kuten Wanda. Pyydän, että ehkä harkitsisitte heidän ovelleen koputtamista. Se merkitsisi heille niin paljon. Ja kuka tietää, kenties saisit uuden ystävän, kuvat jakanut Somerville kehottaa.


Lähde: Scarymommy.com, KTVU-kanavan Facebook-sivu

***

Nyt puhuvat seniorit itse: Näin yksinäisiä vanhuksia voisi auttaa 2:12

Lue myös:

    Uusimmat