Lewis Hamilton myy 47 miljoonan euron luksusasuntoaan, johon hän ei koskaan muuttanut – myynti-ilmoituksessa kuvia yli 800 neliön kämpästä

F1-tähti Lewis Hamilton on laittanut New Yorkissa sijaitsevan hulppean kattohuoneistonsa myyntiin. Brittikuski on pudottanut hintaa jo viiden miljoonan dollarin verran asunnosta, johon hän ei koskaan edes muuttanut.

Hamilton hankki New York Postin mukaan viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta sisältävän 827-neliöisen asuntonsa Hudson Squaren tuntumasta vuonna 2017. Nyt hän myy sitä 52 miljoonalla dollarilla eli noin 47 miljoonalla eurolla.

Myöhemmin Hamilton hankki lähistöltä toisen huoneiston yli 37 miljoonalla eurolla. Lehden mukaan hänen naapureinaan asuvat muun muassa supermalli Gisele Bündchen ja NFL-tähti Tom Brady.

Myös nyt myynnissä olevassa vuonna 1882 rakennetussa talossa on asunut useita maailmantähtiä, kuten Justin Timberlake ja Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, Meg Ryan ja Ryan Reynolds.

Hamiltonin kolmessa kerroksessa olevaan kattohuoneistoon kuuluvat valtava terassi uima-altaineen ja ulkokeittiöineen, oma hissi sekä kaksi autopaikkaa.

Lue myös: