Lewis Hamiltonin isä häipyi pitkäksi aikaa F1-varikolta – tähtikuski avautuu väleistä: ”Menetimme sen, mikä on tärkeintä”

Poikansa Lewis Hamiltonin F1-uran alussa tiiviisti mukana kisoissa kulkenut isä Anthony on viime vuosina nähty enää vain toisinaan paikalla kisatapahtumissa. Nyt kaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä kausien välissä.

Anthony Hamilton toimi poikansa managerina tämän F1-uran alkuvuosina. Tähtikuski on monesti myöhemmin julkisesti kiittänyt isäänsä vaatimattomien olojen kääntämisestä mahdollisuudeksi menestyä.

Vuonna 2010 tapahtui kuitenkin käänne, kun Lewis Hamilton katkaisi managerisuhteen. Tämän jälkeen Anthony on ollut varikolla paikalla säästeliäästi.

Nyt Hamiltonit ovat etsineet kadonnutta yhteyttään matkustelemalla yhdessä kausien välissä.

– Isälläni ja minulla ei ole ollut aivan helpoin suhde, Hamilton tunnustaa Instagram-viestissään.

– Matkalla menestykseen kaikki sen meille luoma paine ja menestyksen tavoitteluun uppoutuminen sai meidät menettämään näkökyvyn sille, mikä on tärkeää; meidän suhteemme.

– Ajan myötä menetimme isä–poikasuhteen, ja se on ollut jotain, jonka me molemmat olemme halunneet takaisin niin kauan, hän jatkaa.

Lewis Hamiltonin mukaan suhde on palautunut viimeisten parin vuoden aikana normaaliksi.

– Tällä talvitauolla pyysin isääni tulemaan luokseni, jotta voimme viettää aikaa yhdessä. Vain me. Emme ole tehneet tätä ennen, joten viimeinkin laatuajan viettäminen hänen kanssaan toi minulle niin paljon onnea, Lewis Hamilton iloitsee.

– Et voi valita perhettäsi, mutta voit saada (suhteen) toimimaan, vaikka teillä olisi mitä eroja. He ovat niitä, jotka ovat tukenasi, kun sinulla ei ole mitään muuta.

Lue myös:

    Uusimmat