Lewis Hamilton lähetti tuimat terveiset Red Bull -leiriin: "Ehkä he vielä oppivat"

Red Bull loi heti F1-kauden ensimmäisenä kilpailuviikonloppuna tiukkaa vastakkainasettelua itsensä ja Mercedeksen, erityisesti Lewis Hamiltonin välille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Viime perjantaina nähtiin pitkään odotettu protesti, kun Red Bull otti FIAn tuomaristoon yhteyttä Mercedeksen autoissa käytettävän DAS-järjestelmän tiimoilta. Tämä oli odotettavissa, sillä Red Bull kertoi jo helmikuun talvitesteissä tekevänsä protestin kauden ensimmäisenä GP-viikonloppuna.

Lauantaina Mercedes julkaisi Twitterissä lyhytsanaisen tiedotteen: DAS ist gut – DAS on hyvä, siis sallittu. Tuomaristo oli tehnyt päätöksensä, joka oli Mercedekselle suosiollinen.

Sunnuntaina Red Bull teki uuden protestin, tällä kertaa Hamiltonin aika-ajosuorituksesta, joka oli jo kerran läpäissyt tuomariston tutkinnan. Red Bull tarjosi tuomaristolle lisätodisteita, joiden valossa britille lätkäistiin kolmen lähtöruudun rangaistus.

Hamiltoniin kohdistettiin yksi tikari vielä sunnuntain kisan jälkeen, kun britti oli kolaroinut kilpailun loppupuolella Alexander Albonin kanssa. Albon menetti kolarin seurauksena mahdollisuudet jopa voittoon, ja Hamiltonille tuomittiin viiden sekunnin aikasakko, joka pudotti hänet toiselta sijalta neljänneksi.

Torstaina Hamiltonilta kysyttiin, uskooko hän Red Bullin käyvän jonkinlaista psykologista peliä voidakseen vihdoinkin lyödä hänet ja Mercedeksen.

Vastaus oli lyhyt ja ytimekäs.

– En voi vastata heidän puolestaan, mutta jos he eivät tunne minua vieläkään niin hyvin, että he tietäisivät, että psykologinen peli ei toimi minua vastaan, ehkä he vielä oppivat, Hamilton sanoi ilmeenkään värähtämättä.

Lue myös:

    Uusimmat