F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mercedes odottaa ongelmien jatkuvan – perjantai paljastaa asioiden todellisen laidan: "Yritämme seurata, mitä tapahtuu"

4:26
Valtteri Bottas avasi kauden parhaalla mahdollisella tavalla, kun hän ylitti Itävallan GP:n maalilinjan ensimmäisenä.

Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin autoihin iski viime viikonlopun Itävallan GP:ssä vaihdelaatikko-ongelma, joka hidasti kaksikon vauhtia merkittävästi. Mercedes uskoo teknisten ongelmien jatkuvan myös tulevana viikonloppuna, kun kausi jatkuu samaisella Red Bull Ringillä Itävallassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajoi viime viikolla vaihdelaatikko-ongelmista huolimatta voittoon, ja viiden sekunnin aikasakon saanut Hamilton putosi lopputuloksissa neljänneksi. Ilman ongelmia Mercedes olisi ollut kilpailussa ylivoimainen, kun lähin uhkaaja, Red Bullin Max Verstappen joutui keskeyttämään jo kilpailun alkuvaiheilla.

Bottas ja Hamilton ohjeistettiin välttelemään kanttikivien yli ajamista, millä pyrittiin minimoimaan ongelman vaikutukset.

Jos W11-autoa ajatetaan tulevana viikonloppuna samoilla säädöillä kuin viime viikolla, odotettavaa on, että ongelmat jatkuvat.

– Luotan siihen, että talli on tehnyt töitä korjatakseen ongelman. Säännöissä on toki rajoitettu sitä, miten paljon vaihdelaatikkoa voi työstää. Olemme paikallistaneet ongelman, ja luotan siihen, että pystymme korjaamaan sen. Kysymys on siitä, milloin, Bottas sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– Käytämme perjantain harjoituksissa paljon sensoreita, joilla yritämme seurata, mitä tapahtuu ja toistuvatko ongelmat. Jos ongelmat toistuvat, täytyy olla varovainen. Haluamme päästä maaliin ja saada mahdollisimman paljon pisteitä. Olemme perjantain jälkeen viisaampia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja