Leijonissa tullut tähtipelaajan vamma lamautti liigaseuraa – tilanne kääntyikin päälaelleen: "Keväällä jopa mestaruustaistossa"

3:58
Sihvosen videokolumni: Tähtihyökkääjän loukkaantuminen satutti, mutta samalla se vahvisti Rauman Lukon mestaruusmahdollisuuksia.

Tähtipelaaja Anrei Hakulisen loukkaantuminen saattoi lopulta kääntyä voimavaraksi Rauman Lukolle, linjaa MTV Urheilun Petteri Sihvonen uusimmassa videokolumnissaan. 

Leijonien EHT-peleissä tapahtuneet loukkaantumiset nousivat puheenaiheeksi marraskuussa, kun sekä Hakulinen että Tapparan Waltteri Merelä kokivat isot takaiskut Karjala-turnauksessa. 

Sihvonen linjasi Hakulisen vamman tuoreeltaan "katastrofaaliseksi" menetykseksi Lukolle. Sillä olikin selvä vaikutuksensa, mutta nyt – Hakulisen palattua jo askiin yli kuukauden tauon jälkeen – Sihvonen on löytänyt tähtipelaaajan loukkaantumisesta myös selvän hopeareunuksen, jopa valtin Lukolle. 

– Lukko voi olla keväällä mukana jopa mestaruustaistossa, Sihvonen linjaa ja perustelee näkemystään myös Hakulisen poissaoloon liittyvillä seikoilla. 

Katso ja kuuntele Sihvosen videokolumni kokonaisuudessaan jutun yltä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja