Laulu rakkaudelle -ohjelma näytti julkisuuden henkilöistä uuden puolen – muistatko nämä koskettavat hetket?

Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelma tarjosi koko kauden ajan suuren luokan estradiviihdettä kotisohville. Muistatko vielä nämä kauden aikana nähdyt koskettavat hetket? 

Laulu rakkaudelle -ohjelmasta nähdään perjantaina 26.1. kauden päätösjakso. Viimeinen jakso on läpileikkaus parhaimpiin, tunteikkaimpiin ja hersyvämpiin esityksiin.

Ohjelmassa monesta tunnetusta henkilöstä on nähty kameroiden edessä täysin uusi puoli. Olivatko nämä hetket tämän kauden koskettavimmat?

1. Samuli Edelmann yllätti ystävänsä Aake Kallialan

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähtiin näyttelijä Aake Kalliala.

Samuli esitti Aakelle hänen lempikappaleensa Vanhoja poikia viiksekkäitä kiitoksena ystävän tuesta vaikeina aikoina ja erityisesti siitä, että Aake patisti Samulin katkaisuhoitoon vuosituhannen alussa, kun Samulilla oli ongelmia alkoholin kanssa.

4:57

2. Samuli Edelmann sai koskettavan yllätyksen tyttäreltään

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann toimi jaksossa sekä yllättäjänä että yllätettävänä. Ensin mies kiitti hyvää ystäväänsä näyttelijä Aake Kallialaa henkensä pelastamisesta koskettavalla kappaleella. Sen jälkeen juontaja Marja Hintikka pyysi miestä istumaan tuoliin, sillä joku oli järjestänyt hänelle yllätyksen.

Yllätyksen takana on hänen tyttärensä Venla Edelmann, joka laulaa isänsä vuonna 2001 levyttämän kappaleen Puhdasta vettä.Samuli on laulanut kyseistä kappaletta Venlalle tuutulauluksi tämän ollessa pieni. Yllätys oli kiitos Venlalta isälleen, joka on kulkenut vierellä ja kannustanut häntä läpi elämän.

3:49

3. Mikko Leppilammen tytär ja isä yllättivät hänet 

Ohjelman kolmannessa jaksossa ihanan musiikkiyllätyksen koki suosikkijuontaja Mikko Leppilampi. Mikon yllätyksen takana oli hänen perheensä: isä Jukka ja tytär Lilia. Yllätyksessä kiteytyi perheen merkitys: tapahtuipa mitä hyvänsä, perhe on Mikon tukena.

Mikolle yllätettävänä oleminen oli haastavaa: mies ei ole tottunut vain olemaan paikallaan.

Yllätyksen jälkeen Leppilampi kyynelehti ja kiitti tytärtään koskettavasta yllätyksestä. 

– Sä et tiedäkään, mitä tämä merkkaa minulle. Sinä olet niin törkeän hyvä! Ja tiedän, että tämä ei ole sulle mikään itsestäänselvyys, että hyppäät tällaiseen. En tule ikinä unohtamaan tätä! Leppilampi sanoi.

8:55

4. Vesa-Matti Loiri murtuu kyyneliin tunteikkaan esityksen edessä

Sarjan toisessa jaksossa yllätettävien penkkiin istahti viihdelegenda Vesa-Matti Loiri.

Jaksossa Loirin yllätti kokoonpano, johon kuuluvat Rajaton-yhtye, saksofonisti Jukka Perko sekä näyttelijä Esko Salminen. Rajaton esitti Loirin Lapin kesä -kappaleen, jonka puolessa välissä lavalle nousi Perko. Esitys päättyi Esko Salmisen lausumaan katkelmaan William Shakespearen tuotannosta. 

Tunteikas esitys saa viihdelegendan herkistymään. 

– Nyt kolahti! Loiri huudahtaa esityksen jälkeen. 

6:00

Tuure Boeliuksen Saana-sisko on järjestänyt veljelleen koskettavan yllätyksen

Yllätyksellä Saana halusi osoittaa veljelleen, kuinka tärkeä ihminen Tuure hänelle on. Yllätykseen osallistui myös Tuuren Tiina-täti, joka on hänelle todella läheinen. 

4:55

Tuure Boelius on suuri Katri Ylanderin ihailija ja Onko vielä aikaa? on yksi hänen lempikappaleistaan kautta aikojen. Tuure ja Saana ovat kuunnelleet ja tanssineet Katrin musiikkia 4- ja 5-vuotiaista saakka. Tästä syystä yllätykseen osallistui myös lapsitanssijoita, jotka tekivät lavalla samoja koreografioita kuin Tuure ja Saana tekivät pieninä. 

Yllätyksen ydin oli osoittaa Tuurelle hänen perheensä tuki, kiittää yhdessä kasvamisen hetkistä ja kaikesta mitä hän on läheisilleen antanut. Tuuren yksi unelmista kävi toteen, kun hän sai kuulla voimaballadinsa idolinsa esittämänä suoraan hänelle.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi - kauden päätösjakso perjantaina klo 20
MTV3-kanavalla. Kaikki jaksot löytyvät mtv.fi-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja