Tiesitkö? Ennen uutisankkurin uraa Pirjo Nuotio haaveili artistin ammatista ja keikkaili Britte-nimellä

5:18
Katso videolta, kuinka Nuotio reagoi yllätykseen ja kuinka hänen aviomiehensä Reijo sai pimitettyä yllätyksen vaimoltaan. 

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa MTV:n jo eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Pirjo Nuotio saa koskettavan yllätyksen, jonka takana ovat hänen aviomiehensä ja hänen kaksi siskoaan. 

Laulu rakkaudelle -ohjelmassa nähdään koskettava kohtaaminen. Yllätysten penkkiin istuu MTV:n pitkäaikainen, eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Pirjo Nuotio, jolle yllätyksen ovat juonineet hänen miehensä Reijo ja siskonsa Marja, Pia ja Jaana.

Laulamaan saapuu myös Pirjon ihaileman Laila Kinnusen tytär Milana Misic. Milana muistaa myös, kun kuuli Pirjon lukemana uutisen äitinsä menehtymisestä.

Ennen yllätystä Marja Hintikka ottaa puheeksi Nuotion rakkauden musiikkiin. Ennen uutisankkurin uraa Pirjo Nuotio haaveili artistin urasta ja keikkailikin Britte-nimellä laulaen Laila Kinnusen ja Paula Koivuniemen kappaleita.

Pirjo teki tienestejä musiikilla jo lapsena.

– Minä lauloin iskelmiä rakennusmiehille. Kävin pihalla laulamassa raksamiehille, ja sain aina 10 penniä. Sillä sai tikkarin, Pirjo Nuotio muistelee.

Marja Hintikka kysyy Nuotiolta, oliko lähellä, että hänestä olisi oikeasti tullut laulaja. 

– Se oli kyllä kaukana, että minusta olisi tullut (laulaja). Onneksi itsekritiikki tuli edes pikkuisen mukaan siinä, Nuotio naurahtaa. 

Katso videolta, kuinka Nuotio reagoi yllätykseen ja kuinka hänen aviomiehensä Reijo sai pimitettyä yllätyksen vaimoltaan. 

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja