Samuli Edelmann kiittää raitistumisestaan ystäväänsä Aake Kallialaa koskettavalla tavalla: "Se oli kohtalokas kysymys"

4:57
Samuli Edelmann kiittää ystäväänsä Aake Kallialaa raitistumisestaan.

MTV3-kanava tarjoaa suuren luokan estradiviihdettä kotisohville, kun Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelma alkaa. Ensimmäisessä jaksossa muun muassa Samuli Edelmann päättää kiittää ystäväänsä koskettavalla tavalla.

MTV3-kanavalla perjantaina 25.12. alkava Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella. 

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino NordinsekäMiitta Sorvali. Jokaisen esityksen taustalla on oma tarinansa.

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann haluaa yllätyksellä kiittää hyvää ystäväänsä näyttelijä Aake Kallialaa henkensä pelastamisesta.

Samuli esittää Aakelle hänen lempikappaleensa Vanhoja poikia viiksekkäitä kiitoksena ystävän tuesta vaikeina aikoina ja erityisesti siitä, että Aake patisti Samulin katkaisuhoitoon vuosituhannen alussa, kun Samulilla oli ongelmia alkoholin kanssa.

– Meillähän oli tosi hauskaa monta vuotta. Rällättiin ja ryllättiin. Sitten yksi aamu Aake katsoi minua ja sanoi, että nyt ei näytä enää kivalta, että haluatko apua. Se oli kohtalokas kysymys, Edelmann kertoo.

– Ja siitä se alkoi, se sinun oikea elämä, Kalliala toteaa.

Katso videolta, kuinka Kalliala reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja