Kyynelkanavat auki! Tuure Boeliuksen Saana-sisko on järjestänyt veljelleen koskettavan yllätyksen: "Ehkä hienoimpia asioita, mitä kukaan on koskaan tehnyt minulle"

4:55
Tuure Boelius murtuu kyyneliin, kun hänet yllätetään koskettavalla tavalla.

MTV3-kanava tarjoaa suuren luokan estradiviihdettä kotisohville, kun Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelma alkaa. Ensimmäisessä jaksossa nähdään Tuure Boeliuksen siskon järjestämä koskettava yllätys. 

MTV3-kanavalla perjantaina 25.12. alkava Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella. 

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino NordinsekäMiitta Sorvali. Jokaisen esityksen taustalla on oma tarinansa.

Saana Boelius on suunnitellut mahtavan yllätyksen veljelleen, tubetähti Tuure Boeliukselle, Katri Ylanderin Onko vielä aikaa? kappaleen muodossa. Yllätyksellä Saana haluaa osoittaa veljelleen, kuinka tärkeä ihminen Tuure hänelle on. Yllätykseen osallistuu myös Tuuren Tiina-täti, joka on hänelle todella läheinen. 

Tuure Boelius on suuri Katri Ylanderin ihailija ja Onko vielä aikaa? on yksi hänen lempikappaleistaan kautta aikojen. Tuure ja Saana ovat kuunnelleet ja tanssineet Katrin musiikkia 4- ja 5-vuotiaista saakka. Tästä syystä yllätykseen osallistuu myös lapsitanssijoita, jotka tekevät lavalla samoja koreografioita kuin Tuure ja Saana tekivät pieninä. 

Yllätyksen ydin on osoittaa Tuurelle hänen perheensä tuki, kiittää yhdessä kasvamisen hetkistä ja kaikesta mitä hän on läheisilleen antanut. Tuuren yksi unelmista käy toteen, kun hän saa kuulla voimaballadinsa idolinsa esittämänä suoraan hänelle.

Katso videolta, kuinka Boelius reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja