Samuli Edelmannin tytär esittää isälleen henkeäsalpaavan koskettavan kappaleen: "Lähti ilmat pihalle"

3:49
Samuli Edelmannin Venla-tytär on järjestänyt isälleen koskettavan yllätyksen.

MTV3-kanava tarjoaa suuren luokan estradiviihdettä kotisohville, kun Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelma alkaa. Ensimmäisessä jaksossa päästään muun muassa nauttimaan Samuli Edelmannin tyttären upeasta esityksestä.

MTV3-kanavalla perjantaina 25.12. alkava Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella. 

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino NordinsekäMiitta Sorvali. Jokaisen esityksen taustalla on oma tarinansa.

Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann istuu toimii jaksossa sekä yllättäjänä että yllätettävänä. Ensin mies kiittää hyvää ystäväänsä näyttelijä Aake Kallialaa henkensä pelastamisesta koskettavalla kappaleella. Sen jälkeen juontaja Marja Hintikka pyytää miestä istumaan tuoliin, sillä joku on järjestänyt hänelle yllätyksen.

Yllätyksen takana on hänen tyttärensä Venla Edelmann, joka laulaa isänsä vuonna 2001 levyttämän kappaleen Puhdasta vettä. Samuli on laulanut kyseistä kappaletta Venlalle tuutulauluksi tämän ollessa pieni. Yllätys on kiitos Venlalta isälleen, joka on kulkenut vierellä ja kannustanut häntä läpi elämän.

Myöskin laulajanuralle tähtäävä Venla haluaa tällä esityksellä osoittaa isälleen, kuinka tärkeä tämä hänelle on viemällä hänet takaisin Venlan lapsuuteen ja yhteisiin isä ja tytär -hetkiin.

Edelmann murtuu kyyneliin huomatessaan tyttärensä lavalla. 

– Lähti ilmat pihalle. Tämä on laulu, jota olen laulanut Venlalle iltalauluksi satoja kertoja, Edelmann kertoo.

– Isä on aina sanonut, että tee mitä vain, kunhan se tekee sinut onnelliseksi. Se on ollut ihanaa, kiitos, Venla kiittelee isäänsä. 

Katso videolta, kuinka Samuli Edelmann reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja