Laulaja George Michael on kuollut

Tiedottaja vahvistaa Wham!-yhtyeen laulajana 1980-luvulla jättisuosioon nousseen laulajan kuoleman brittimedialle.

Menestyksekkään soolouran tehnyt ja Wham!-yhtyeessä maailmanmaineeseen 1980-luvulla noussut laulaja George Michael on kuollut. Laulaja oli kuollessaan 53-vuotias.

Laulajan tiedottaja on vahvistanut uutisen BBC:lle. Tiedottajan mukaan George Michael kuoli rauhallisesti omassa kodissaan Oxfordshiressa Englannissa. Poliisin mukaan kuolemaan ei liity mitään epäilyttävää.

George Michael, syntymänimeltään Georgios Kyriacos Panayiotou, syntyi Pohjois-Lontoossa vuonna 25. kesäkuuta vuonna 1963. Hän myi lähes neljä vuosikymmentä kattaneen uransa aikana yli sata miljoonaa albumia.

Michael perusti Wham!-yhtyeen koulukaverinsa Andrew Ridgeleyn kanssa ja aloitti 1980-luvun alkupuolella soolouran. Miehen menestyneimpiä albumeja olivat jättimenestys Faith (1987) ja Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990).

Aiemmin joulukuussa tiedotettiin tuottaja Naughty Boyn työskentelevän parhaillaan George Michaelin uuden albumin parissa.

– Suurella surulla voimme vahvistaa, että rakas poika, veli ja ystävä George on kuollut rauhallisissa olosuhteissa kotonaan joulupyhinä, laulajan tiedottaja totesi lausunnossa.

– Perhe ja läheiset pyytävät, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan tänä vaikeana ja tunteikkaana aikana. Tässä vaiheessa ei ole luvassa enempää kommentteja.

George Michaelin kuolinsyy ei ole tiedossa. Vuonna 2011 laulaja perui konsertteja jouduttuaan sairaalahoitoon Itävallan pääkaupungissa Wienissä keuhkokuumeen vuoksi.

Katso otsikon alla sekä tässä alempana muutamien Wham!-yhtyeen ja George Michaelin ikimuistoisimpien hittien musiikkivideot.

Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go (1984)

Careless Whisper (1984)

Faith (1987)

Freedom (1990)

Fastlove (1996)

Jesus to a Child (1996)

Outside (1990)

Katso alla myös George Michaelin haastattelu MTV:n 45 minuuttia -ohjelmassa vuodelta 2007.

George Michael MTV:lle 2007: Kohujen vuoksi minun luullaan olevan romahduksen partaalla 7:50

Lue myös:

    Uusimmat