Rasmus Ristolainen asteli kaiken sanotun jälkeen NHL-seuransa leirille, avautuu nyt siirtosotkustaan: ”Olen nyt täällä ja taidan olla huomennakin”

5:39
Rasmus Ristolaisen MTV Urheilulle elokuussa antama haastattelu nousi puheenaiheeksi myös Buffalon kiekkomediassa.

Yllätyskäänteen myötä NHL-seurassaan Buffalo Sabresissa edelleen jatkava suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ei lähde kiistämään, että hän halusi kesällä siirtoa toiseen seuraan.

MTV Urheilu uutisoi jo heinäkuun lopussa, ettei Ristolainen ole jatkamassa Sabresin vahvuudessa. Siirto ei kuitenkaan kuulunut pelaajan toiveesta huolimatta ja lopulta turkulaispelaaja saapui Buffalon harjoitusleirille kuin mitään ristiriitaa ei olisi ollutkaan.

Numero 55 oli torstaina leirin alkaessa kovan mediahuomion kohteena. Sen kummemmin hän ei myöskään siirtoaikeitaan vahvistanut.

– En ole malttanut odottaa teidän näkemistänne. Olette varmaan odottaneet tätä, vai mitä? Ristolainen virnuili medialle The Athletic -lehden mukaan.

– Olen ollut kuusi vuotta mukana tässä bisneksessä etkä koskaan voi tietää, missä olet seuraavalla viikolla tai ensi kuussa. Kun olen kotona, on helppo päästä irti kiekosta ja olla murehtimatta asioista, joita ei voi kontrolloida.

– Nyt olen täällä ja olen onnellinen ja valmis tositoimiin, Ristolainen vakuutti.

On silti vaikea uskoa, että paluu olisi kaiken sanotun jälkeen näin helppo juttu. Sitä ei Ristolainenkaan odota. Hän silti kiistää, että MTV Urheilulle annetussa haastattelussa kritiikki olisi kohdistunut seuraan tai sen toimijoihin.

– Olen nyt täällä ja taidan olla huomennakin. Olen saanut aikataulut ja olen valmis tekemään töitä, hän sanoi.

– Annoin kotimaassa haastattelun ja selitin siinä vain henkilökohtaisesti, mitä tunsin. Kun on käynyt vaikeita vuosia, kuten minä olen viimeiset kuusi vuotta, niin haluat voittaa.

– Asiat muuttuvat vaikeiksi, sitä turhautuu, ja kerroin vain, että se vuosi ei ollut minulle helppo. En syyttänyt ketään muuta kuin itseäni. Olen kova itselleni ja se siitä, Ristolainen jatkoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja