Laamalelu paljastui astetta härskimmäksi: ”Se on tyttö”

2:21
Onnistuuko käpylehmien teko nykylapsilta? Katso videolta!

Halpatavarataloketju Kmartin laamalelu on aiheuttanut hilpeyttä omituisen häntänsä vuoksi, kertovat muiden muassa australialaiset Herald Sun- sekä News.com.au-uutissivustot.

Laama, tuo suloinen sorkkaeläin, jota voidaan käyttää apuna jopa terapiassa. Mikä voisikaan mennä vikaan pehmoisen näköisiä laamoja valmistaessa?

Paljonkin, osoittaa Kmart-ketjun myymä tuotos.

Näyttää nimittäin siltä, että halpatavarataloketjun myymällä laamalelulla on selkeästi todettava sukupuoli. Ja se on nainen.

Rivolle piirteelle monta tulkintaa

Härskin suunnittelumokan huomasi ensimmäisenä Australiassa Perthissä asuva Jayde Spilsted. Hänen silmäänsä pisti seitsemän dollaria maksavan pehmolaaman takapuolen kohdalla oleva, vaginaa muistuttavan aukko. Sen jälkeen muutkin ovat tunnustaneet huomanneensa saman rivon piirteen.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Se on tyttö, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi kuvaa.

Monet Facebookissa uutista kommentoineet epäilevät, että kyseessä on koiran purulelu, jossa olevaan reikään on tarkoitus pistää piiloon herkkupala. Osa kertookin ostaneensa laamalelun juuri koiralleen.

– Meidän koirallamme on tällainen. En ole ikinä ennen huomannut tätä… paitsi nyt, eräs kommentoija tunnusti.

Toisten mielestä pehmolelu ei ole alkuunkaan härski. ”Vaginan” sijaan he näkevät laaman takapuolen kohdalla olevan yksityiskohdan kuvaavan häntää.

– Rauhoittukaa, se on vain häntä, eräs Facebook-kommentoija päivittelee.

– Aikuistukaa! He vain tekivät hännän samalla tavalla kuin korvat, toinen komppaa.

Mitä mieltä itse olet? Katso sensuroimaton kuva New.-com.au-sivustolta.

Ei ensimmäinen härski lelu

Härskit ja hupaisat suunnittelumokat eivät ole uusi juttu leluhyllyllä, kuten nämä kuvat osoittavat. Aikuiset ovat hämmästyneet leluosastoilla myös esimerkiksi seksiääniä pitävän hamsterin vuoksi. Lapsille sopimattomana on pidetty lisäksi Kinder-munasta löytynyttä yllätysfiguuria, joka piti toista kättään sukukalleuksiensa päällä.

Se, ovatko nämä härskiydet vain aikuisten päässä, jääköön makuasiaksi.

Lähteet: Herald Sun, News.com.au, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja