Mainos

Lääkärit suosittelivat aborttia: Äidin jakama imetyskuva todistaa heidän olleen väärässä

Äidin jakama koskettava imetyskuva todistaa, että koskaan ei kannata antaa periksi. 

Äiti Keri Barcellos-Puttinin onnellinen raskausaika muuttui hetkessä peloksi, kun hänen lapsivetensä meni raskausviikolla 21. 

– Kätilö antoi minulle kaksi vaihtoehtoa. Joko tulisin seuraavana päivänä takaisin ja sanoisin hyvästit lapselleni, tai menisin kotiin ja odottaisin asian tapahtuvan luonnollisesti ja sanoisin hyvästit vasta sitten, äiti kertoo.

Hän ei kuitenkaan suostunut antamaan periksi, vaan päätti uskoa mahdottomaan. 

Vauva painoi syntyessään alle kilon

Seitsemän viikon täyslevon jälkeen Keri Barcellos-Puttinin tytär syntyi keisarileikkauksella 28-viikon ikäisenä. Lääkärit eivät uskoneet pienen vauvan selviytyvän, sillä lapsiveden puutteen ennustettiin vaikuttaneen kohtalokkaasti keuhkojen kehittymiseen.

Alle kilon painoinen lapsi osoitti kuitenkin lääkärien odotukset vääriksi syntymällä täysin terveenä. Kesäkuun alussa äiti jakoi Breasfeeding Mama Talk -sivulla vaikuttavan kuvan, jossa hän imettää neljä viikkoa vanhaa tytärtään.

– Hän on täällä ja todella terve. Hän todistaa kaikkien olleen väärässä, Barcellos-Puttin kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja palaute on ainoastaan positiivista. Äiti kertoo imetyksen olleen huojentava kokemus, sillä hän syytti pitkään itseään siitä, että hänen kehonsa petti hänen tyttärensä.

– Menetin puolet raskausajastani ja imetys on tapa minulle luoda yhteys ja tuntea itsensä tarpeelliseksi, äiti kiteyttää jakamansa kuvan sanoman.

Video: Mihin äitiä tarvitaan?

Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.