Mainos

Kysely paljastaa: Vieroksuttu intiimituote parantaakin seksielämää?

Jos et ole vielä innostunut ajatuksesta käyttää kuukautiskuppia terveyssiteiden tai tamponien sijaan, nyt kannatta harkita. Tuoreen kyselyn mukaan kuukautiskupin käyttö voi nimittäin piristää seksielämääsi.

Kuukautiskupin käyttö arveluttaa monia, eikä syyttä. Toki ne säästävät ympäristöä ja tulevat edullisimmiksi kuin terveyssiteet tai tamponit. Mutta monen mielestä ne ovat ehkä hieman turhankin tervehenkisiä, eivätkä olekaan vielä lyöneet itseään läpi muiden hygieniatuotteiden ohi.

Kuukautiskupin asettelussa ja pois otossa onkin omat haasteensa – ja entäpä, mitä tapahtuu, jos kuppi on liian täynnä, kun yrität ottaa sitä pois?

Jos näitä epämukavuusasioita ei oteta huomion, kuukautiskupin käytössä on ilmeisesti yksi erityisen hyvä puoli: se saattaa parantaa seksielämääsi – ainakin, jos naisten hygieniatuotteita valmistavan Intiminan teettämää kyselyä on uskominen.

1500 naista vastasi kysymyksiin siitä, ovatko kuukautiset muuttaneet muotoaan, kun he ovat vaihtaneet tamponin käytön kuukautiskuppiin – ja jos ovat, niin miten. Vastaus: Yli neljäsosa kyselyyn vastanneista kertoi seksielämänsä parantuneen muutoksen myötä.

Myös univaikeuksista kärsiville oli hyviä uutisia. Yli puolet vastanneista kertoi muutoksen myötä nukkuvansa paremmin.

Kuinka kuukautiskuppi voisi vaikuttaa lakanoiden välissä tapahtuviin asioihin? Ilmeisesti kuukautiskupin käyttö ainakin vähentää alapään kuivuutta, mutta vahvistaa myös lantionpohjalihaksia. Näistä asioista ei voi olla kuin hyötyä petipuuhissa.

Entä miksi naiset alunperin vaihtoivat kuukautiskuppiin? Kolme tärkeintä syytä olivat terveyshyödyt, pidempi käyttöaika ja halvempi hinta.

Lähde: Good to Know

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.