Mainos

Kyrön ex-vaimo kertoi paketista jääkaapissa

Todistajanpenkille saapui tänään myös Kari-Pekka Kyrön entinen vaimo, jonka mukaan hiihdon lajipäällikkönä toiminut Pekka Vähäsöyrinki toimitti perheen jääkaappiin oudon paketin tammi-helmikuun vaihteessa vuonna 1998.

Nainen on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Kylmäsäilytystä vaatineen paketin sisältöön hän ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota, sillä hiihtoliiton tavaroiden säilyttäminen perheen kotona oli hyvin tavallista. Kyrö varoitti vaimoaan, ettei pakkauksen olemassaolosta pitäisi hiiskua ulkopuolisille.

Isokokoinen pakkaus vei kuitenkin paljon tilaa pienessä jääkaapissa. Entinen vaimo kertoi esittäneensä Kyrölle toivomuksen, ettei pakkausta tarvitsisi säilyttää kauaa. Myöhemmin pakkaus katosi, ilmeisesti Kyrön tarkoitusta varten hankkimaan toiseen jääkaappiin.

Vasta myöhemmin poliisikuulusteluissa vaimolle selvisi, että kyse oli lääkepaketista.

Ulkopuolisilta pääsy kielletty

Entinen vaimo kertoo erityisesti pohtineensa sitä, miksei Kari-Pekka Kyrö sallinut kotiinsa ketään ulkopuolista. Esimerkiksi vaimon ehdottama siivoojan palkkaus sai täystyrmäyksen. Kyrö ei halunnut, että kukaan tulisi kaivelemaan heidän tavaroitaan.

- Tämmöinen ylilyönti siinä, että meillä on jotakin sellaista, mitä kukaan ei saisi nähdä sai minut ajattelemaan, onko hän jotenkin vainoharhainen. Mitä meillä oli sellaista, mitä kukaan ei olisi saanut nähdä? En minä ainakaan tiennyt.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.