KUVAT: Kihlautunut Spice Girls -tähti esitteli muhkean sormuksensa

Kihlauksestaan tänäänn ilmoittanut ex-Spice Girl Geri Halliwell valokuvattiin Lontoossa tuore kihlasormus sormessaan.

1990-luvulla villinneestä Spice Girls -tyttöbändistä muistetun laulaja Geri Halliwellin uutisoitiin tänään menneen kihloihin. Halliwell ja kihlattu Christian Horner ilmoittivat uutisesta lehti-ilmoituksella tiistaiaamun The Times -sanomalehdessä. 

Vain joitain tunteja kihlausuutisen julkistamisen jälkeen Halliwell valokuvattiin Lontoossa hyväntuulisena, uutuuttaan hohtava kihlasormus sormessaan.

Kaupungilla asioitaan hoitamassa valokuvattu laulaja hymyili paparazzeille säteilevästi ja antoi kuvaajien ikuistaa timantilla koristellun nimettömänsä valokuviin. Rennosti farkkuihin ja yksinkertaiseen valkoiseen kauluspaitaan pukeutunut brittitähti vaikuttaa ensimmäisissä kihlausuutisen jälkeen otetuissa kuvissa silminnähden onnelliselta ja levolliselta.    

Halliwellin nimettömässä kimmeltävä koru on näyttävä mutta yksinkertainen, muhkealla timantilla varustettu kihlasormus. Kovin edullisesta helystä ei liene kysymys, sillä Halliwellin kihlattu tunnetaan entisenä kilpakuljettajana sekä F1-talli Red Bull Racingin tallipäällikkönä.

Tuore kihlapari on tuntenut toisensa jo vuodesta 2009, mutta virallisesti pariskuntana he ovat edustaneet vasta maaliskuusta 2014 lähtien.

Parin molemmilla osapuolilla on lapsia edellisistä liitoistaan. Halliwellilla on kahdeksanvuotias Bluebell Madonna -tytär entisen poikaystävänsä Sacha Gervasin kanssa, Hornerilla puolestaan on vuoden ikäinen tytär suhteestaan Beverley Alleniin.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat