Ex-Spaissari Geri Horner täytti vuosia – Emma Bunton jakoi ystävästään nostalgisen videon

1998: Spice Girlsit villitsevät koulutyttöjä 2:36
Näin Spice Girls villitsi koululaisia vuonna 1998.

Spice Girls -yhtyeen Geri Horner (ent. Halliwell) täytti 51 vuotta. 

Ikonisen Spice Girls -yhtyeen ex-jäsen Geri Horner (ent. Halliwell) täytti 6. elokuuta 51 vuotta. Horner kiitti syntymäpäiväkakkukuvalla onniteluista Instagramissa samana päivänä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös muut ex-spaissarit intoutuivat onnittelemaan ystäväänsä ja jakoivat Instagramissa erilaisia muistoja. Emma Bunton julkaisi videon, jossa on yhteisiä hetkiä Hornerin kanssa. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakastan sinua valtavasti. Hyvää syntymäpäivää sielunsiskoni Geri. Toivon, että sinua hemmotellaan ja lähetän paljon halauksia, Bunton kirjoitti. 

Toinen ex-spaissari Melanie Chisholm jakoi kuvia Hornerin kanssa. Yhdessä hän pitää leikkimielessä käsiä Chisholmin kaulan ympärillä.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vau, nämä syntymäpäivät menevät ja tulevat nopeasti. Meillä on ollut niin paljon mahtavia muistoja yhdessä. Toivon, että voimme tehdä niitä vielä lisää. Vietä upea päivä, rakastan sinua Ginge, Chisholm kirjoitti. 

Myös Victoria Beckham julkaisi Instagramin tarinat-osiossa kuvan, jossa halaa Horneria. 

– Hyvää syntymäpäivää Geri, rakastan sinua, Beckham kirjoitti. 

Spice Girls -yhtyeen viides entinen jäsen on Melanie Brown.

Vaikka Spice Girls hajosi virallisesti vuonna 2001, yhtye on julkaissut uusia versioita Spiceworld-albuminsa kappaleista albumin viimevuotisen 25-vuotispäivän kunniaksi. Albumi sisältää hittikappaleita, kuten Spice Up Your Life, Too Much ja Stop.

Spaissarit tekivät vuonna 2019 myös 13-päiväisen Ison-Britannian kiertueen. Chisholm toivoi vuonna 2021, että luvassa olisi myös toinen kiertue, jolle myös Beckham saataisiin mukaan. 

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat