Christian Horner juhli Red Bullin voittoa Geri-vaimo kainalossa – otti kantaa jatkoonsa

Kovan julkisen paineen kohteena F1-kauden alla ollut Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner oli helpottunut tiimin avattua kisakauden kaksoisvoitolla.

Horner saapui lauantaina varikolle yhdessä Bahrainiin lentäneen vaimonsa Geri Halliwellin kanssa. Poptähden tulo kisapaikalle aiheutti kuhinaa viime viikkoina Horneriin kohdistuneen tallin sisäisen tutkinnan takia.

Red Bullin hallitus antoi torstaina Hornerin jatkaa tehtävässään työntekijän esittämistä väärinkäytösepäilyistä huolimatta. Pian päätöksen jälkeen Horner-tapauksen todistusaineistoksi väitettyjä viestejä ja kuvia alkoi tulvia satojen F1-toimittajien ja sarjan pomojen sähköposteihin.

Kovan julkisen paineen alla Hornerin vaimo Geri saapui perjantaina Bahrainiin. Aviopari vietti kisapäivän tiiviisti yhdessä ja juhli Max Verstappenin ja Sergio Perezin kaksoisvoittoa lähekkäin.

– Minun täytyy sanoa suuri kiitos kaikille miehille ja naisille Milton Keynesissa (Red Bullin tehtailla), että tänä talvena on tehty töitä niin kovaa ja saatu aikaiseksi jälleen yksi mahtava auto, Horner kiitteli voiton jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Horner ei ole halunnut kommentoida hänestä esitetyn todistusaineiston aitoutta, mutta omasta jatkostaan tallin johdossa hän on varma.

– Kyllä, ehdottomasti. En olisi muuten täällä.

– Meillä on erittäin vahva tiimi. Olemme saaneet uskomatonta tukea, ja taustallamme on hienoja kumppaneita ja osakkeenomistajia. Tällaista tulosta ei saavuteta ilman yhtenäisyyttä, Horner kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat