Mainos

Kuvat: Ketkä hölmöilivät henkilönostimet ojaan ja päin rakennusta? Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Polisii kaipaa tietoja ja silminnäkijähavaintoja Pirkkalan Haikanvuoressa keskiviikon ja torstain välisenä yönä tapahtuneesta omaisuuden vahingoittamisesta.

Poliisin mukaan alueella otettiin iltakymmenen ja aamukahden välillä luvatta käyttöön kaksi henkilönostinta, eli niin sanottua kuukulkijaa.

Toinen nostin päätyi paikaltaan kolmen metrin päähän ojaan. Toisella törmäiltiin alueella rakenteilla olevan teollisuusrakennuksen rakenteisiin ja lisäksi useaan katuvalotolppaan.

Nostimiin syntyi vaurioita useiden kymmenen tuhansien eurojen edestä. Tapahtumia tutkitaan muun muassa törkeänä vahingontekona ja luvattomina käyttöinä.

Poliisi julkaisi kuvan alueella liikkuneesta valkoisesta porrasperäisestä henkilöautosta. Autossa on ollut ainakin kuljetta sekä yksi matkustaja. Poliisin tietojen mukaan epäilty koneiden vaurioittaja, nuorehko mies on tullut kyseisellä autolla paikalle. Paikalta ei ole anastettu mitään.

Poliisi pyytää vähäisiäkin tapahtumiin liittyviä havaintoja puhelinnumeroon 0295415051 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.