KUVAT: Julkkisten raju villitys: Sähäkkä hiusväri ei jätä kylmäksi

Shokkivärjätty tukka oli vuoden 2014 isoin tukkatrendi – lue, miten kokeilet trendiä helposti ja edullisesti myös itse!

Pastellisävyt ovat olleet hiusmuodin trendi jo jonkin aikaa, mutta julkkikset vetävät muodin överiksi. Kuuminta hottia on nyt tukka, joka hehkuu sinisen tai kirkkaan pinkin kaltaisessa shokkivärissä. Kotimaisista kaunottarista esimerkiksi Paula Vesala ja laulaja Sanni ovat kokeilleet shokkivärejä, ja Jannika B puolestaan on tehnyt pinkeistä kutreista tavaramerkkinsä.

Ysäritrendin paluu?

Oikeastaan pinkki tukka on vanha juttu, jolla pop-laulajat ovat tavoitelleet huomiota jo 1990-luvulla. No Doubt -bändin noustessa suosioon 1990-luvulla Gwen Stefanillakin nähtiin sähäkän sininen polkkatukka. Entä muistatko vielä eurodanceyhtyeet kuten Paradisio ja Aqua?

Esimerkiksi poptähti Pink, teiniangstaava stara Avril Lavigne, Ozzyn tytär Kelly Osbourne ja laulaja Ashley Simpson suosivat pinkki kuontaloa vuosituhannen alkupuolella.

Nykyinen villitys värjätä tukka karkkiväreillä saattaakin olla yhdistelmä ysäritrendien uutta tulemista ja pop-diivojen rakkautta shokkivärejä kohtaan. Rihannan, Nicky Minaj'n, Katy Perryn ja esimerkiksi Lily Allenin tyyliin ovat aina kuuluneet räväkät hiustyylit ja kameleonttimaiset tyylinmuutokset.

Nyt pinkkiä tukkaa havittelevat muutkin popparit. Erottautuvampaa alkaakin olla jo omassa luonnollisessa hiusvärissä pitäytyminen.

Laulaja Demi Lovato vaihtoi pinkit hiukset sinisiin keväällä 2014.

Kokeile trendiä hiusliiduilla!

Innostuitko shokkiväreistä, mutta värjääminen epäilyttää? Kokeile helppoa, edullista ja väliaikaista tukan värjäystä hiusliitujen avulla! Lapsekkaat liidut sopivat mainiosti My Little Pony -tukan toteuttamiseen vaikkapa uuden vuoden bileitä varten. Niitä saa hankittua sekä nettiliikkeistä että asustepuodeista. Katso bloggaaja Vanitycloudsin videolta, miten liitua käytetään!

Lue myös:

    Uusimmat